2777
2789

بچه ها من هفته ی ۳۷ هستم و وزنم همینطور داره میره بالا. امروز رسیدم به صد کیلو. از طرفی بیمارستان هم صد به بالا پذیرش نمی کنه و بیمارستان خصوصی هم شرایطش رو ندارم برم.  ورم دست و پا دارم و امروز متوجه شدم ورم پام خیلی بیشتر شده. اول اینکه آیا ورم باعث میشه رو ترازو وزن بیشتر نشون داده بشه؟ دوم اینکه چه جوری از شر این ورم خلاص بشم. خیلی هم درد میاد. 

و سوال مهم تر اینکه تو این دو هفته ای که به زایمانم مونده چه ترفندی بزنم که وزنم پایین بیاد.

ب نظرم بری دکتر مشاوره بده بهتره

میخای یکم پیاده روی کن هرروز

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸۳ بودم 😔😔😔

پس وزنت زیاد بوده.من 63بودم الان شدم 75دکترم خیلی بهم گفته مواظب باش خودمم همش استرس اضافه وزن بیشتر رو دارم.حالا پرهیز میکنم و همه چی نمیخورم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
پس وزنت زیاد بوده.من 63بودم الان شدم 75دکترم خیلی بهم گفته مواظب باش خودمم همش استرس اضافه وزن بیشتر ...

هفته ی چندی؟ 

من استخون بندیم درشته. تو ظاهر اصللاا این وزن نشون نمیدم . اما خب تقریبا ۱۷ کیلو اضافه کردم تو بارداری و این وحشتناکه. نهایت ۱۲ کیلو باید اضافه کنن به عنوان حد استاندارد. 

هفته ی چندی؟  من استخون بندیم درشته. تو ظاهر اصللاا این وزن نشون نمیدم . اما خب تقریبا ۱۷ کیلو ...

من الان هفته ی 28هستم.اگه نخوای طبیعی زایمان کنی خوبه.چون طبیعی با این وزن سخته

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...