2777
2789
عنوان

وزن جنین تو 34 هفته باید چند باشه؟

29649 بازدید | 65 پست

سلام دوستان خوبین؟ 

من شنبه آینده نوبت سونو وزن جنین و حجم کیسه آب دارم. 

شنبه آینده میشم 34 هفته و 3 روز طبق تاریخ پریودی، و 34 هفته و 4 روز طبق سونو ان تی. 

میخواستم بدونم قاعدتا وزن جنین باید چند باشه؟ 

کلی تو اینترنت سرچ کردم سایتای مختلف، هرجا یه وزن متفاوتیو زده. واسه همین گیج شدم. 

آخرین سونویی که رفته بودم دقیقا 30 هفته ام بود که وزن دخترمو 1کیلو 400 گرم زده بود. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان احتمالا دخترت ۲۱۰۰ ایناست

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

هر بچه ای یه وزنی داره . وزنش خوبه پآیین نیست

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..

برای من دوکیلو و چهارصدو پنجاه بود که گفت درشته

یعنی ی هفته جلوتر از تاریخ اصلی بود.

ولی حدود دو و صد و دویست نرماله

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
عههه چه جالب آخرین سونو کی رفته بودی؟  وزنش چند بود؟

آخرین سونو ۹۵۰ گرم بود

یادم نیست کی بود فکر کنم ۲۸ هفتگی

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
چطوری حساب کردی؟ 

هفته ای ۲۰۰ گرم زیاد میشه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
منم معمولا میرم نی نی بان ولی جالبه انقدر تفاوت وجود داره

من اصلا سایت های دیگه رو نمیخونم متوجه تفاوت نشدم😁

خودتو درگیر سایت های مختلف نکن همون نی نی بان خوبه عزیزم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
هر بچه ای یه وزنی داره . وزنش خوبه پآیین نیست

آره اینم هست

ولی خب ادم مثلا حدودشو بدونه حالا 100 تا بالا پایین مشکلی نیست

تو هفته 30 گفته بودن نهایت باید 1.400 باشه که دختر من همین وزن بود

حدودا هفته ای دویست گرم اضافه میشن

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید