2777
2789
عنوان

هووف خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 36 پست
منم گاهی کم میارم کسی هم ندارم کمکم کنه احساس میکنم ب جای اینکه یه مامان شاد باشم یه مامان خسته وعصب ...

اره والا طفلی بچه هامون

بگو به درک اگه دیدی دارن گوشتتو میخورن بازم بگو به درکککک✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود   بچه نداشتنش یه دردسره داشتنش هزار دردسره.  اما ناشکری نکنید خدایی نکرد ...

بله تجربه کردم ناباروریو واقعا سخت بود الانم سخت تر 

مرسی 

هعی گاهی خیلی ناشکری میکنم هر چی سرم بیاره حقمه

من یه نظری دارم بشین فکر کن چه راهی داری که کسی کمکت کنه پرستار نمیتونی بگیری یه نفر نمیتونه بیاد آشپزی و نظافت کنه؟ یا نه خواهر و مادرت نمیتونن بیان کمکت ببین حرف زدن راحته ناشکری نکن! صبور باش والا منم بلدم بگم پلی خیلی یخته آدم باید خیلی ایمانش قوی باشه لذا بشین فکر ببین چه کاری میتونی بکنی که کارت کمتر بشه بعدا از خودت هیچی نمیمونه ها

به شوهرت میگی نفهم بخاطر بالا اوردن😐

و کلی فحشه دیگه😐😁روانی میشم این لحظات رو  کثیفی حساسم 

اخه مرد گنده نشسته رو فرش ده بار بالا اورد من تو حاملگیم ی بار تو خونه بالا نیاوردم با اون وضع خرابم

من یه نظری دارم بشین فکر کن چه راهی داری که کسی کمکت کنه پرستار نمیتونی بگیری یه نفر نمیتونه بیاد آش ...

پرستار که اصلا همینجوریش میگن تو بیکاری چکار میکنی بچه هاتو بزرگ کن دیگه یا میگن وای چه جوری شیرتو ندادی شیرخشکی شدن چرا پوشکشون میکنی بزرگ شدن ببرشون دستشویی یاد بگیرن 

البته من ب حرفشون اهمیت نمیدم ولی خب رو مخه دیگه 

خاهرام بدتر از خودم درگیر بچه ولی  گاهی میان میبرنشون اون روزا خوش خوشانه منه