2777
2789
خوب بود‌.بچه بهونتون نگرفت؟؟چند روز رفتین

من ۸ روز رفتم

بچه هام پیش خاهرم گذاشتم 

خاهرم هم یه پسر داره

خاهرم میگفت شبا ک میخاست بخابه بهونه میگرفت .میگفت شب اول خیلی گریه کرد ولی شبای بعد نق میزده و خودش میخابیدع

من یه دخترم دارم ۱۱ سالشه . اون اوکی بوده. 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه هفته دوتا بچه هامو گذاشتم پیش مامانم بزرگه ۵ سالش بود کوچیکه سه سالش بود به من که خیلی خوش گدشت چون میدونستم خونه مامانم بهشون بد نمیگذره خودشونم عاشق اونجان و مامانم از خودم بیشنر هواشونو داره ولی بچه ها مامانمو اذیت کرده بودن و بهونه گیری زیاد داشتن

حتما حتما دو سه روز کوتاه بدون بچه برین

روانشناسا هم توصیه میکنن گاهی اینکارو بکنید

بینهایتم خوش میگذره و حالتون خوب میشه

فقط بچه رو جایی بذارید که خیلی خیلی خیالتون راحت باشه

من پسرم دو سالش بود

۳روز با همسرم رفتیم سفر

وااااقعا یک سال آدمو شار ژ میکنه

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

من يه بار ٤ ماهه بود يه هفته رفتم تركيه

خوب بود

ولي الان ديگه يكسالش گذشته ميفهمه من نيستم بي تابي ميكنم

اون موقع زياد نميفهميد شير خشكي هم بود 

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

من بچه ام ٥ ماهه بود رفتم اونم به زور مامانم و همسرم.بچه ام کلا از اول چون پیش مامانم بوده میمونه بهونه نمیگیره.ولی خودم تو مسافرت همش دلم پیشش بود حتی ی دختری و دیدم شبیه لباس دختر من تنش بود گوله گوله اشک ریختم  

ماییم و تو ای جـان که جگـر گوشه ی مایی👪