الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه هفته دوتا بچه هامو گذاشتم پیش مامانم بزرگه ۵ سالش بود کوچیکه سه سالش بود به من که خیلی خوش گدشت چون میدونستم خونه مامانم بهشون بد نمیگذره خودشونم عاشق اونجان و مامانم از خودم بیشنر هواشونو داره ولی بچه ها مامانمو اذیت کرده بودن و بهونه گیری زیاد داشتن
ولي الان ديگه يكسالش گذشته ميفهمه من نيستم بي تابي ميكنم
اون موقع زياد نميفهميد شير خشكي هم بود
قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
من بچه ام ٥ ماهه بود رفتم اونم به زور مامانم و همسرم.بچه ام کلا از اول چون پیش مامانم بوده میمونه بهونه نمیگیره.ولی خودم تو مسافرت همش دلم پیشش بود حتی ی دختری و دیدم شبیه لباس دختر من تنش بود گوله گوله اشک ریختم