2777
2789
عنوان

رابطه بین تشنج و حرف نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 100 پست
تا حالا دیدین بچه به سن مدرسه برسه و حرف نزنه نه پس نگران نباشید بالاخره حرف میزنن دیر یا زود  

چرا ندیدیم من زیاد دیدم بچه ای که مشکل داره حرف نمیزنه و باید درمان بشه

با امید الکی دادن مادرها رو به رها کردن درمان سوق ندید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 😘😘😘 ب حرف میفته کم کم اگ دیگران سرشون ب کار خودشون باشه همه بچه ها ب وقتش کاراشون رو انجام ...

خدا کنه.کاش بقیه فکر مشکلات زندگی خودشون بودن نه واسه بقیه مشکل بتراشن

تشنج یک بار، اونم زیر ده پونزده دیقه، هیچ سٍکٍلی نمیذاره. مشکلی نیست عزیزم. خیلی بچه ها هستن تا سه ...

مطمئنی چیزی نمیشه؟

آخه ما یه بچه تو فامیل داریم،یه بار تشنج کرد ۱۰ دقه ای

بعد۳-۴بار دیگه زیر یک دقه تشنج کرد،خیلی نگرانشیم

وای منم همینم. مهمونی دعوت میشیم غصه م میگیره....

باورتون میشه هفت روز هفته رو فقط میرم خونه برادرشوهرم کارامو انجام میدم طبقه بالا داداشم اینا هستن میرم در  حد ی سلام زود میام پایین چون میدونم باز میخوان بگن چرا نمیتونه حرف بزنه فلانی دخترش ۱۰ ماهشه مثل بلبل حرف میزنه .منم هی باید بغض کنم .خو چکار کنم خوب بلد نیس حرف بزنه 

میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊
پسر من از روزی که باردار شدم اذیتم کرد تا الان. بارداری لک بینی و استراحت مطلق. ماه نهم دیابت... دن ...

آره به اینکه اگه فلان مشکل رو داشت چه خاکی تو سرم میرختم و اینا فکر میکنم.خدا رو صد بار شکر میکنم.ولی بعضی وقتها کم میارم.

عزیزم 😘😘😘 ب حرف میفته کم کم اگ دیگران سرشون ب کار خودشون باشه همه بچه ها ب وقتش کاراشون رو انجام ...

انشالله سالم باشن اونام به وقت خودش انجام میدن ماها اینقد عجلمونه وگرنه سیستم بدنی همه فرق داره شبیه هم که نیستن دیروزود داره

بچه ی من زیر یکسالی تشنج کرد تشنج با پریدن دست بود متاسفانه شدیدا روی قسمت تکلم مغزش تاثیر گذاشت و باعث تاخیر شدید درک و گفتارش شد

۵ سال گفتاردرمانی بردیمش تا تونست حرف بزنه

پیگیری کن با متخصص مغز و اعصاب اطفال و کلینیک کاردرمانی جواب خواهی گرفت

آره به اینکه اگه فلان مشکل رو داشت چه خاکی تو سرم میرختم و اینا فکر میکنم.خدا رو صد بار شکر میکنم.ول ...

آره اول که میگن مشکلی هست آدم خیلی بهم می ریزه. بعد یه مدت خوب میشه.

منم اون اول که دکتر گفت پسرم حساسیت داره و باید شیر رژیمی بخوره خیلی ناراحت بودم.

مطمئنی چیزی نمیشه؟ آخه ما یه بچه تو فامیل داریم،یه بار تشنج کرد ۱۰ دقه ای بعد۳-۴بار دیگه زیر یک دق ...

از اطلاعات جستجو در اینترنتم میگم.اگه فقط یک بار باشه مشکلی ایجاد نمیکنه اگه تکرا بشه و تبدیل به صرع بشه مشکل زاست

باورتون میشه هفت روز هفته رو فقط میرم خونه برادرشوهرم کارامو انجام میدم طبقه بالا داداشم اینا هستن م ...

منم میرم خونه پدر شوهرم هی گیر میدن چرا حرف نمیزنه. البته فقط پدر شوهرم میگه ها....

تا چند ماه پیش گیر داده بود چرا راه نمیره، الان میگه چرا حرف نمی زنه...

منم میرم خونه پدر شوهرم هی گیر میدن چرا حرف نمیزنه. البته فقط پدر شوهرم میگه ها.... تا چند ماه پیش ...

من وقتی کسی اینجور بگه بغض میکنم تا خونمون فقط گریه میکنم انقد بدم میاد هی میگن بچه فلانی باهوش قشنگ حرف میزنه .اما چ میشه کرد همه جا ادم فضول هس 

میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊
بچه ی من زیر یکسالی تشنج کرد تشنج با پریدن دست بود متاسفانه شدیدا روی قسمت تکلم مغزش تاثیر گذاشت و ب ...

عزیزم با چه آزمایش اینو فهمیدید که کجا تاثیر گذاشته.من نوار مغز گرفتم گفت مشکلی نداره