2789

1:اگه ورزش میکنید، باشگاه میرید و یا کوهنوردی و پیاده روی میکنید، میوه خشک بهترین گزینه برای همراهی شماست چون هم سبکه و هم مغذی و سرشار از ویتامین👌😍

2:اگه فرزندی بدغذا دارید و یا به چیپس و پفک و تنقلات مضر علاقه دارد، میوه خشک میتونه بهترین جایگزین باشه که هم ویتامین های مورد نیاز فرزندتون رو تامین میکنه و هم اینکه خیال شما از سلامتیش راحته👌😌

3:اگه یه مهمون عزیز دارید و برای پذیرایی دنبال یه ایده مناسب میگردید، فقط ظرف های شیک کافی نیست میوه خشک بهترین گزینه است که بعد از مهمانی همه شما را بخاطر این حسن سلیقه تحسین خواهند کرد.😍❤️

کیفیت#  اتفاقی نیست

09157112469

@Mivekhoshkha

@khanemivekhoshk

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قیمت

عزیزم اگر تلگراام یا واتساپ دارید پیغام بدین لیست محصولات عکس و قیمت رو تقدیمتون کنم

09157112469

انبههاتون چند گرمیه چنده؟ 

از 75 گرمی داریم تا یک کیلویی عزیزم بمن پیغام بدین لیست کامل رو بفرستم خدمتتون

قیمت و ارسالش چجوریه

عزیزم برای قیمت بمن پیغام بدین 

ارسال هم دارم به همه شهرها و کشور ها 

09157112469

خودمم منتها اون کاربریم شش تاپیکش پر شده بود 😍😁

فک کردم دارن از روت اسکی میرن

الا میخواستم یقه جر بدم واست😂😂😂

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

با دستگاه میوه خشک کن خونگی خشک میکنی؟؟ میخوام بخرم این دستگاه رو واسه مصرف خونگی،میشه راهنماییم ک ...

در خدمتم گلم ولی من دستگاه خونگی ندارم متاسفانه و اصلا مارک هارو نمیشناسم