2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا شفاشون بده میگم طبیعی  غذا نخوردن بی اشتهایی بی حوصلگیشون یا نه

آره عزیزم

طبیعیه 

شما سعی کنین غذاهای خشک و کبابی براش درست کنین غذاهای چرب حالت تهوع میاره 

غذاهایی که دوست داره بدین بخوره 

تو این دوره آدم دلش همه چیز میخواد ولی نمیتونه بخوره همین که نگاهشون میکنه سیر میشه 

یه شب تو بیمارستان انقدر سفارش غذا دادم ولی به هیچ کدوم لب نزدم وقتی دکتر اومد تو اتاق و دید حسابی دعوام کرد😐

اجبار نکنین که مثل قبل غذا بخوره تعداد وعده های غذاییشو زیاد کنین و تو هر وعده همین که چندتا لقمه بخوره کفایته

آب و آبمیوه طبیعی زیاد بدین بهش شده بزور بخوره اون دارو سم داره و سمش باید دفع شه 

بی حوصلگی ناشی از خستگیه اون دارو کسل میکنه من وقتی بهم میدادن اون دارو رو تا ۷ - ۸ ساعت بعد تزریقش بیهوش بودم

بعدم تا سه چهار روز حتی نمیتونستم از جام تکون بخورم

من تو این دوره اول دست و پاهام و بعدش شکمم خیز افتاده بود بخاطر مصرف نمک شما یه صحبتی با دکترش بکنین در این باره من ندونسته این اتفاق برام افتاد و خیلی اذیت شدم🙁

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
به حق ابروی فاطمه زهرا دیگه مریضیتون عود نکنه شفاتون بده توکلتون به خدا باشه 

ممنون‌

ان‌شاءالله برادرتون شفا بگیره😍

نه بابپوپولمون کجا بود دکتر گفته شیمی درمان بعدش هم پرتو درمان جواب میده ولی سختیش زیاده

بله متاسفانه هزینه ها خیلی بالاست😔 

تهرانم دکترای خوبی داره 

تو درمان این بیماری ۹۹% روحیه اطرافیان تاثیر مثبت داره

پیشش گریه نکنین

بختدین

عادی برخورد کنین

انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

اگه نمیتونین رو تخت بیمارستان ببینینش و میخواین گریه زاری راه بندازین اصلاً نرین

یه نفر باهاش باشه همون یه تفرم منبع آرامش براش کافیه تا صد نفر باشن و همشون بی روحیه 

استارتر خوب میشه مطمئن باش

دکترا همشون چرت و پرت میگن 

من ۴ ماه بعد از عمل پیوند حامله شدم😐 بدون مصرف هیچ دارویی برا باروری 

قبل عمل هم خودم هم شوهرم یه ورقه ای رو امضا کردیم مبنی بر اینکه من نابارور میشم 

عزیزم خدا که بخواد همه چی حل میشه 

به خودش توکل کن 

علم دکترا به درد خودشون میخوره

عزیزم  خدا کمکت کنه ارومم میکنی از جلسه سوم بهبعد اینطور شده دوهفته از شیمی درمانیش رفته وایت وپلاکتش افتاده از دیشب تاالان داریم هممون گریه میکنیم هیچ چی نمیخوره فقط اب زیاد هم میخوره بالا میاره  شما هم اطرافتون شیمی درمان میکردند اینطوری می شدند

تو رو خدا تو این درد کشیدی نظر کرده ای خدا کمکت کرده   اطلاعاتت در این مورد زیاده دور ورت بوده فقط تو میتونی کمکم کنی میگم نکنه بمیره هیچی نمیخوره الان بخش انکولوزی بستریه