2777
2789
عنوان

دوس ندارم بیان خونمون چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 26 پست
بله عزیزم حق داری شما  جاریت لابد رو نداده بهشون  شمام تعارف نکن رو نده بهشون  اگه ...

یه بار جاریم دعواش کرده بوده رفته برا مادرش تعریف کرده 

نمیدونستم اینجوریه اون دوایل خیلی بهش توجه میکردم منو خیلی دوست داره ولی الان از رفتارم پشیمونم دوست ندارم بیاد خونم

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃
چه میدونم اخه خیلی اینجا تاپیک زدم خانوما همش میگن مسخرس ترسیدم اینم بگن

بپیچون که نیان.یجای دیگه ببینشون.قرار بیرون بذار یا خونه مادر شوهری جایی

کی حوصله ی بچه ی تخس اینجوریو داره.اونم وسایلات نو باشن بیاد بزنه خراب کنه

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا از اول نمیدونستم اینجوری خوشرو بودم باهاش خیلی منو دوست داره خیلیم ترس دارم بیان خونه مادرشوهرم ...

اووووف همدردیم

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
بپیچون که نیان.یجای دیگه ببینشون.قرار بیرون بذار یا خونه مادر شوهری جایی کی حوصله ی بچه ی تخس اینجو ...

اره واقعا

خودمم فکر میکنم وقتی میان برم بالا پیششون که اونا نیان 

شمام همچین مشکلی دارید؟چجوری رفتار میکنید الان؟

خودمو میزنم به خواب😆 

یا وقتی میدونم‌میان میرم بیرون خونه نمیمونم حالا به هر بهونه ای

خودمو میزنم به خواب😆  یا وقتی میدونم‌میان میرم بیرون خونه نمیمونم حالا به هر بهونه ای

اره منم میخوام همین کارارو بکنم وقتی میدونم میان برم خونه مامانم یا برم دوش بگیرم یا خودمو به خواب بزنم😅کی حوصله داره آخه بچه اینقدر بی ادبو تحمل کنه والا

اره منم میخوام همین کارارو بکنم وقتی میدونم میان برم خونه مامانم یا برم دوش بگیرم یا خودمو به خواب ب ...

آره بابا آرامش خودت که مهم تره...بخدا من حوصله و اعصاب ندارم

بله عزیزم

ببخشید عزیزم سوال بپرسم اگه دوست داشتی جواب بده

چند وقت یه بار خونه مادرشوهرتون سر میزنید؟رابطتتون چجوریه؟سختتون نیست؟

ببخشید عزیزم سوال بپرسم اگه دوست داشتی جواب بده چند وقت یه بار خونه مادرشوهرتون سر میزنید؟رابطتتون ...

هفته ای یه بار رابطمونم خوبه خداروشکر چون از اولم زیاد رفت و آمد نمیکردم..سخته که زیاد نه ولی خب بدون سختی هم نیست