2777
2789
عنوان

کسی میدونه دلیلش چیه

74 بازدید | 4 پست

من یه کیست سه سانتی داشتم....تازگی ها یه دوره جوشونده پیاز(پیاز درمانی)انجام دادم...دقیقا از همون موقع تا حدود دو هفته ترشحات بسیااااااااااار رقیق و بی رنگ داشتم..اصلا نمیشه گفت ترشح فکر کنید شیر آب رو به مقدار خیلی کم دو هفته باز بزارید...وقتی لباس جدید میپوشیدم ظرف سی ثانیه خیس میشد...کمی هم لزج بود..انقدر زیاد و بد بود که حتی روم نمیشد دکتر برم...تازه قطع شده...نوبت دکتر دارم اما تا وقتی برم ..کسی میدونه چرا اینطور شدم؟به خاطر کیست نبوده؟ضمنا مجرد هستم

ممنون

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز درمانی که میکنی عفونت و.. تو رحم باشه بیرون میاره، و بوی بد هم از خوده پیازه همم ممکنه عفونت با ...

یعنی اوووون همه مایعات عفونت بوده؟

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚