2777
2789

معلم مدرس مربی تو ایران جز کف درامد هستن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم مربی رقص زومبام عزیزم درامد ماهانم ۶ملیونه

وای چه عالی.

مربی کلاسمون گف یه ماه رو بیا تا کمی یاد بگیری بعد گف بات تخصصی کار می کنم. گفت بعدش میفرستمت تهران. 

جذبش چجوریه؟ مثلا من برم در باشگاه می خوان؟ 

من بهش نیاز دارم 

زندگیم و روحیم داغونه 

وای چه عالی. مربی کلاسمون گف یه ماه رو بیا تا کمی یاد بگیری بعد گف بات تخصصی کار می کنم. گفت بعدش م ...

بعد از اینکه کاملا یاد گرفتی تو اینترنت سرچ کن و باشگاه هایی که به مربی نیاز دارنو پیدا کن سعی کن تا وقتی که کار پیدا میکنی اگه شکم داری آبش کنی چون هیکل رو شاگردا خیلی تاثیر گذاره

مربیم اینجوری گف مگر شرایط و مراحلش چی هست؟ 

دقیقا نمیدونم ولی من خودم نزدیک ی ساله ورزش میکنم قبلا هم ورزش میکردم دیگه بارداری وسزارین دکترگف تای سال نرو

بعد بازشروکردم

همسردوستم مربیه میگف دوره های مختلف روگذرونده اول امادگی جسمانی و..تاشده مربی

من خودم مربی رقص زومبام عزیزم درامد ماهانم ۶ملیونه

سلام ببخشید میشه بگید شما چند ساله کار میکنید و چه جوری هنرمند جذب کردید منم به ورزش خیلی علاقه دارم مخصوصا رقص ولی میترسم درآمد نداشته باشم