2777
2789
عنوان

بی احساسی به همسر بعد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 21 پست
درست میگی عنوانم ربطی نداره ..داشتم ادامه میدادم بچم گوشیمو گرفت پست ارسال شد ...الان نمیدونم چرا بی ...

اومدن من تو تاپیک بخاطرعنوانت بود  .چون میخواستم کمکت کنم چون منم بعد زایمان تاچندین ماه هیچ حسی ب همسرم نداشتم وازش فراری بود بعداز چند ماه رفع شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشعورن عزیزم. زن زایمان کرده ب اندازه کافی نیاز به درک و مراقبت داره ولی اینا تو رو از خاله و عمت ج ...

بخدا انقدر غصه خوردم... مثلا مادرم نداشتم ..من حساسیت به جفت داشتم تنام بدنم کهیر زد قرمز شد و خارش شدید ..مادر شوهرم هی میگفت وای اگه جاش بمونه ..من بیشتر غصه میخوردم ..بعد الان زنگ زده به شوهرم  میگه زنت به من گفته یا جای  من اینحاس با حای تو ...فقط سپردمش بخدا

اومدن من تو تاپیک بخاطرعنوانت بود  .چون میخواستم کمکت کنم چون منم بعد زایمان تاچندین ماه هیچ حس ...

من هم احساسی ندارم ...الان یکساله ..نمیدونم چرا اینطوری

با زبون خوش به همسرت بگو اینجا بحث بزرگتر کوچکتر نیست چون برای زایمان نیومدن باید بیان اگه میخوان کد ...

بعد یه چیزیم هست ..من دوست ندارم ببینمشون ..میدونی به خاطر اینکه تو زمانی که من احتیاج داشتم نبودن ..با اینکه میدونستن من نه خاله هام میان نه عمه هام ..کسیو ندارم ...منو تنها گذاشتن ..الان میخوان بیان که چی بعد یکسال بچمو برا چی میخوان..اونا تا یکسالگی پسرم وقت داشتن بیان نیومدن الان ۱۴ ماهشه تازه دلشون تنگ شده

بخدا انقدر غصه خوردم... مثلا مادرم نداشتم ..من حساسیت به جفت داشتم تنام بدنم کهیر زد قرمز شد و خارش ...

به شوهرت بگو حاضری یکی مثل خانواده خودت نصیب خواهرت بشه؟خیلی وضعیتت ناراحت کننده است دوران بارداری واقعا دوران سختیه حالا اینا هم قوز بالاقوز میشن.بنظرم پیش یه روانشناس کاربلد برو یکم تنشهاتو کم کن بی میلیت هم بخاطر این دوران پر فشار و کینه ایه که ب دل گرفتی بهرحال نذار  از شوهرت دور بشی چون تو این شرایط فقط شوهرتو داری.