2777
2789
عنوان

دوستان بیایین لطفا

95 بازدید | 12 پست

سلام عصر همگی بخیر.قصد خرید مبل دارم میشه راهنمایم کنین خواهرا که چ مدلی الان مده.بعد مبل چن نفره بخرم بهتره؟پذیراییم اندازه دوتا قالی ۱۲ متریه.فرشام گردوی رنگه.چ مدل مبلی بنظرتون بهتره بخرم.الان چ مدلای جدیده ممنون اگ میشه عکسم بفرستین از مبلاتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ترکیب کلاسیک و مدرن مد هست. تو اینترنت سرچ کنی میاره برات.

اگر بچه کوچیک نداری مبل روشن تر از،فرشت بگیر. با کوسن گلدار قشنگ میشه.

من دو تا فرش 9 متری جا شده. البته زیر مبل نرفته اصلا. مبلم 9 نفره هست. یه مبل لاونت هم گرفتم. برای جلوی جزیره.

الان ترکیب کلاسیک و مدرن مد هست. تو اینترنت سرچ کنی میاره برات. اگر بچه کوچیک نداری مبل روشن تر از، ...

اگ امکان داره عکسو میدی عزیزم.پذیرای من دو فرش ۱۲ متری کامل کامل میخوره مبلاهم دیگه باید بزارم رو فرشام

من دوساله عروسی کردم تولیدی سفارش دادم مدلشو از ژورنال بعد رنگشو پارچه هارو نشونم داد انتخاب کردم هیچوقت از مبل فروشی نگیر چون اونا گرون میفروشن دوسال پیش من اینو ۴ونیم خریدم

من دوساله عروسی کردم تولیدی سفارش دادم مدلشو از ژورنال بعد رنگشو پارچه هارو نشونم داد انتخاب کردم هی ...

من مبل فروشیا چن جا دیدم اط این مبلای که دورنگه همش جدید اومده بود مثلا یه نفره ها یه رنگ دیگه کانپه رنگ دیگه.تولیدی هم پرسیدم قیمتاش خیلی ارزونتر از مبل فروشیا بود.بعدپرسیدم گفتن حتما اونا جنسش ضعیف بوده ک ارزونتره

من مبل فروشیا چن جا دیدم اط این مبلای که دورنگه همش جدید اومده بود مثلا یه نفره ها یه رنگ دیگه کانپه ...

نه همه جا تولیدی ارزونتره هرکالایی باشه

چون طرف سودشو پول اجارشو همه رو میخواد از فروشش در بیاره

اگ امکان داره عکسو میدی عزیزم.پذیرای من دو فرش ۱۲ متری کامل کامل میخوره مبلاهم دیگه باید بزارم رو فر ...

با عرض معذرت دوست ندارم تو این سایت عکس بذارم...

بعضیها بد نظر میدن ناراحت میشم.

اما مبلم آبی فیروزه ای هست با چوب سفید. کوسن گل گلی...

ویترین و میز تلویزیون هم سفید.

و الان پرده آبی،،همرنگ مبل. فرشم سرمه ای،،، که اصلا هم دوستش ندارم.

با عرض معذرت دوست ندارم تو این سایت عکس بذارم... بعضیها بد نظر میدن ناراحت میشم. اما مبلم آبی فیرو ...

اشکال نداره عزیزم.نمیدونم مبل کرم بخرم یانه از یه طرفم‌میگم‌کرم زود چرک میشه پسرم کثیفش میکنه

اشکال نداره عزیزم.نمیدونم مبل کرم بخرم یانه از یه طرفم‌میگم‌کرم زود چرک میشه پسرم کثیفش میکنه

من که اصلا رنگ مبل و فرشم رو دوست ندارم. آخه سلیقه همسر و مادرم هست. آخه باردار بودم خونه عوض کردیم و من استراحت بودم. نشد برم برای خرید.

روشن تر بهتره. خونه رو بزرگ نشون میده.