2777
2789
عنوان

ازدواج وکنکور

150 بازدید | 18 پست

سلام من کنکور قبول نشدم عیدم عروسیمه کلا از اینکه قرارع عروسی کنم هم پشیمونم هم مترسم  من میگم دیگه کنکور قبول شدن از من گذشته عمرم به هدر رف اما یه چن نفر میگن میگن میتونی بخونی راستش کنکور برام خیلی مهمه تنها چیزیه ک میتونم باهاش یکم حالم و وضعی ک توشمو بهتر کنم ولی باز میگم باعروسی و ماجراهای بعدش نمیشه خیلیم ناامیدم و افسردم

😥😥😥لطفا کمکم کنین بگین کسیو میشناسین سال کنکورش عروسی کنه با شورهر واینا قبول شع ممنونتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانم سن 35 سالگی با شوهر و  دوتا بچه رتبه اش خیلی خوب شد.

یه نفر دیگه هم میشناسم رشته اش مامایی بود بعد ازدواج کرد دوباره کنکور داد اونم موفق شد.

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  

من تابستون مرداد نامزد کردم ابان عقد دی هم عروسی کردم الانم باردارم با وجود پسرمم کنکور دادم قبولم شدم 😍

خدایا خودت مواظب 😍آراد 😍تو دلم باش ❤❤پسرم منو بابایی بیصبرانه منتظرتیم ❤❤❤❤

چند سالته؟ رشتت چیه؟ والا خیلی سخته خودت که میدونی. عید زمان طلاییه واسه کنکور. اونوقت بخوای عروسی بگیری اذیت میشی. خب دختر خوب عروسیتو چندماه عقب بنداز. بذارین توی تیر یا مرداد که کنکورم بدی. درس خوندن خیلی مهمه. 

منم موقع کنکورم یه خاستگار داشتم موقعیتش عالی بود ولی ردش کردم چون واقعا درسم واسم تو اولویته کاری نمیکنم که جلو درس خوندنمو بگیره بعد ازازدواج غذا درست کردن اداره خونه تمیز کردن خونه همش وقتتو میگیره وبا مسئله هایی که تو همه زندگی ها هست ذهنت به هم میریزه نمیتونی بخونی ....

١٩سالمه چقد بهم امید میدین ممنون  راستش من بیشتر از شرایط بد ازدواج میترسم به شوهرم میگم امسال ک نشد مگه سال بد بخونم چیزی نمیگه خیلی میترسم درگیر شوهر اینا و شرایط زندگی مشترک شم االبته یه بار گف اگه شهر دیگه قیول شی نمیزارم ولی وقتی گفتم میخوام برم دانشگاه مخالفتی نکرد به خاطر همین کنکورم همش گریه میکنم و ناامیدمو میگم ایندم معلومه شوهرواینا ...