2777
2789

اوایل دوره عقدمون بابام اجازه می داد با شوهرم هر چقدر می خواییم بیرون بریم ولی الان یه چند وقته میگه هر روز نمیشه که با هم باشید ، بخاطر همین هم میگه هر طور شده زود جهیزیه ات آماده میکنم برین خونه خودتون ( البته با ناراحتی ).

دلم نمی خواد بابام رو دلخور کنم ، به نظرتون چطور به شوهرم بگم یه روز در میون همدیگه رو ببینیم طوریکه از بابام دل چرکین نشه ؟  

واجبه لطفا راه حل بدین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما خطايي ازتون ديدع خب

همونو بگين 

بگين بخاطر فلان روز پدرم ناراحته يكم كم همديگه رو ببينيم تا آبا از اسياب بيفته

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

اصلا اسم پدر تو نیاز جلو شوهرت،خودت بهونه بیار.هیچوقت روبه روی هم نذارشون.یوقتایی برا پدرت هم بهانه بیار مثلا میخوایم بریم وسیله ببینیم یا مادر شوهرم دعوت کرده

خدا روشکر پدر من اینجوری نبود کلا تو دوران عقد آزادمون میزاشت هروقت میخواستیم همسرم میومد خونمون یا من میرفتم خونشون...چقدر پدرایه شما قدیمی فکر میکنن😕زن وشوهری که به هم محرم هستن باید پیش هم باشن ‌.این کارا واسه ۱۰۰ سال پیشه که نمیزارن پیشه هم باشن زن وشوهر عقدی ..

۶ ماه

خوب ببین بعضی خانواده ها خوششون نمیاد بعضی شهرها خصوصا مردم حرف میزنن 

دیگه 6ماه عقد هم کافیه به شوهرت کلا بگو خودم خسته شدم از این وضع

من 4ماه عقد بودم اگه برگردم به قبل همون 4ماه هم نمیخواد اصلا خوب نبود