2777
2789
عنوان

خانوما اونایی ک خونه بنامشونه یا نیست بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون مقداری که اون پولش رو داده حسای کن بنامش کن . ما هم خونمون به نام خودمه اما کلی قسط داره که شوهرم داره میده منم بهش گفتم هر وقت تو بگی بیا بریم اونقدری که تو داری قسط میدی به نامت کنم بالاخره اونم داره زحمت میکشه

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

هسرت داره حرف زور مي زنه 

به نظرم قبول نکن 

ولي مستقيم هم بهش نگو که اين کار رو نمي کنم بهونه بيار 

مثلا بگو خونه به اسم تو با شه ماليات بيشتري بايد بدي يا اين که ديگه نمي توني وام مسکن بگيري 

يا بهونه هاي اين طوري

کیو؟؟؟

شوهره

هم  خودشو خوشگل هم خوش هیکل ورزشکار نگهداشته پرو ، سه تا هم بچه زحمتش با خانم با اینهمه مشغله و اعصاب خوردی دست بردار نیست 

قسط میده که میده اگه الان به نام خودش بود خانم کم خرج بود از شکم و لباسش میزد پول جم میکرد آیا به نام خانم میزد خونه؟

بنطرم حرفش ناحق نیست. دو دنگم اگه با قسطایی که میده جور درمیاد بهش بده چون بچه داری به هرحال به بچه هات میرسه ولی قبلش نازکن بگو خب انقدرشو بابام بهم داده انقدرشم تو بهم بده چی میشه مگه. زیادم تو روش نزن خونه مال خودته مردونگیش زیر سوال رفته که این حرفو زده.اگه دیدی جدیه بنامش بزن ولی بیشتر نزن.