خونه خریدیم یه چند ساله بخشی ازین خونه ک استارتشو زدیم سهم ارث بابامه ک بهم رسید از وقتی ک خونه رو خریدیم شوهرم خون تو دلم کرده ک دو دنگ بنامم کن چون قسطشو من میدم نمیدونم چکار کنم راهنماییم کنید از طریفی ۳ فرزند دارم ۶ ساله و دوقلو نوزاد ک با وجود اون دوقلوها باز هم از نظرش بر نمیگرده سنشم ازم خیلی بیشتره ولی از لحاظ ظاهری بد نیست ورزشکاره خودمم قیافم خوبه با وجود نداشتن پدر و مادرم بازم میخواد ازم سهم برداره 😢😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همون مقداری که اون پولش رو داده حسای کن بنامش کن . ما هم خونمون به نام خودمه اما کلی قسط داره که شوهرم داره میده منم بهش گفتم هر وقت تو بگی بیا بریم اونقدری که تو داری قسط میدی به نامت کنم بالاخره اونم داره زحمت میکشه
خون می چکد از دیده درین کنج صبوری این صبر که من می کنم افشردن جان است
بنطرم حرفش ناحق نیست. دو دنگم اگه با قسطایی که میده جور درمیاد بهش بده چون بچه داری به هرحال به بچه هات میرسه ولی قبلش نازکن بگو خب انقدرشو بابام بهم داده انقدرشم تو بهم بده چی میشه مگه. زیادم تو روش نزن خونه مال خودته مردونگیش زیر سوال رفته که این حرفو زده.اگه دیدی جدیه بنامش بزن ولی بیشتر نزن.