2777
2789
عنوان

اگه بهتون بگن تا یه ماه دیگه بیشتر زنده نیستی چیکار میکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 30 پست
😂💟 خدانکنه

خخخخخ اون یه ماه میبخشیدم ب شما😁💓💓

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ما فکررررر میکنیم حالا جالا ها زنده ایم ؟؟؟؟ تا حالا به این فکر کردین شاید فردا نباشیم!؟

ن فکر نکردم چون میدونم اگ فکر کنم کلا افسر دگی میگیرم😣

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

ینی فقط چند روز دخترم رو میبینم! 😭😭😭

دیگه دوست ندارم بمیرم میخام زنده باشم و برای دخترم مادری کنم خودم بدون مادر بزرگ شدم کافیه! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
بخدا حسرت بدچیزیه یجوری زندگی کنین که حسرت لحظه هاتونو  نداشته باشین

همیشه دوست داشتم جوری زندگی کنم که خوشبخت شدنم دست خودم بود اما نشد 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود  

اول که خدا را شکر می کنم بعدم یه نفس راحت می کشم می گم آخییییش راحت شدم. بعد میرم سفر، کسانی که دوست دارم می بینم و ازشون خدا حافظی می کنم، برای خودم یه قبر می خرم و برنامه های ختمم را ردیف می کنم خودم که دیگران به خاطرم به زحمت نیافتن، از خدا می خوام هر حماقتی در این دنیا کردم که حقی از کسی ضایع کرده را خودش درستش کنه، هر کوتاهی هم در حق الله کردم به بزرگی خودش ببخشه، خودمم حقی که بر گردن خودم داشتم و با حماقتهام ظلم به خودم کردم را هم می بخشم. هر چی هم دارم خرج برآوردن آرزوهای عزیزانم می کنم و مشتاقانه منتظر می مونم ببینم، اون دنیا چه شکلیه 😍 ولی از شوخی گذشته واقعا امیدوارم زمان مرگ به حدی از بلوغ رسیده باشم که بدن مادیم که خاموش شد، ویژگی های فرامادیم فعال بشه همزمان و من بهتر و آزادتر از اینی که الان با این بدنم هستم بشم. آمین 🤗

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

فقط و فقط مامانم و یه دل سیر نگاه میکنم .بعدش چیزایی که قائم کردم دوست ندارم کسی ببینه ناپدید میکنم . از اونجایی که عاشق نویسندگیم یه متن خوشکل برا همه اعضای خانوادم مینویسم . این یک ماهو به هیچ کدوم از تنش هایی که دارم فک نمیکنم . سرکارم میرم ولی اون یک ماهو خوش میگذرونم . درباره اون دنیا مطلب میخونم مدام . حسابی نماز و دعا میخونم . از همه حلالیت میطلبم . یه عالمه بستنی و کیک پیتذا میخورم . میرم کنار رودخونه چادر میزنم شب میخوابم یبار تو مسافرت خوابیدیم خیلییی حال داد البته کنار دریا بود .

حتمااا یبار زیر بارون دوش میگیرم اگه بارون بیاد اون موقع . یه آهنگ خیلی خوشگل میذارم به یاد خودم گوش میدم . میرم حموم بدنمو حسابییی تمیز میکنم . کفنمو آماده میکنم . میرم یه مسجد یا امامزاده یه دل سیر گریه میکنم . اون یک ماهو چادر خوشگل سرم میکنم . پدر و مادرمو حرص نمیدم . 

چرا خواهرم چرا؟ جان عزیزت یا الان بگو یا اگه نمیتونی تو جمع بگی  پس تویخصو صی بگو لطفا

تموم آرزو هام به باد رفت کلأ دیگه از این دنیا نا امید شدم اگه الانم زندم فقط و فقط به خاطر دخترمه دلم به حالش میسوزه

تموم آرزو هام به باد رفت کلأ دیگه از این دنیا نا امید شدم اگه الانم زندم فقط و فقط به خاطر دخترمه دل ...

آفرین جان اون عزیرت بیشتر به خودت برس زندگی پسدی و بلندی داره باور کن ی زمانهای به بن بست رسیدم ولی یاد عزیزان بهم امید داده ولی ی جمله از بزرگان یادم افتاد که اینجوریه : 

ما آرزو ها و امیدهارو میسازیم پس میتونیم اونهارو ویرایش و تغییر بدیم نه اینکه بخاطرشون زندگی کنیم!

خیلیییییی سخته من همیشه تو زندگیم وابسته بودم زمان مجردی به خانوادم والان به همسرم همیشه کلید خوشبختیم دست اونا بوده