2777
2789

سلام خواهرا اگ آزمون فنی حرفه ای خیاطی شرکت کردید لطفا راهنماییم کنیدکه واسه آزمون از چه منبعی استفاده کنم اگ سایتی رو میشناسید که سوالات رو داره ویا اسم کتابی رو ممنون میشم بهم بگید 😘اگ تجربه ای هم دارید بگید لطفااا 

ممنونم مهربونا😘😚

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب تست نازک دوزی نوشته اکرم تشکری زرد و نارنجی رنگه جلد کتاب

مرسی عزیزم لطف کردی😘

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
من چندین سال قبل امتحان دادم و قبول شدم و مدرک خیاطی دارم ؛ الان یادم نیس ولی فقط یادمه چهار گزینه ا ...

مرسی عزیزدلم😘😍

امتحان عملی چه تاریخی داری؟ 

عزیزم واسه آزمون کتبی میخواستم شرکت کنم 

ک شرکت نکردم😐

چرا شرکت نکردی یعنی تاریخشو عقب انداختی؟ 

آموزشگاه خودفنی حرفه ای نرفته بودم 

یه دوره ی جدا گونه بود تو مسجد محله بود ولی گفتن کسی ک میخواد میتونه واسه مدرک اقدام کنه 

حقیقت منم آمادگی امتحان نداشتم ونرفتم😕

عزیزم اگه کتاب تست رو بگیری راحت قبول میشی من فقط شب امتحان خوندم از 100شدم 80

واقعاااااا چ خوب 😟نمیدونستم 

اگه تونستی حتما شرکت کن مدرک بگیر من واقعا تلاشی نکردم اما قبول شدم

مرسی عزیزم ان شاالله😘