2777
2789
عنوان

ختم دعای سریع الاجابه مقاتل

451 بازدید | 63 پست

سلام به همگی 

بچه ها این دعا جز دعاهای سریع الاجابه هست و گفته شده اگر صد بار خوانده بشه حتما دعاتون براورده میشه

متن دعا رو میزارم لطفا هرکی تمایل داره اعلام حضور کنه که شب ان شالله شروع کنیم

لطفا در پایان دعا هم اسم همه شرکت کننده ها تو ختم رو که اونم بعد از مشخص شدن لیست می کنم یاد کنید

برای همه اونایی که منتظر نی نی هستند هم دعا کنید

حتما دختر گل مهر هم تو دعاتون یاد کنید که هرچه سریع تر راه بیفته  به امید خدا

اميدوارم منتظرا به زودي ني ني بياد تو دلشون،اونايي كه ني ني تو راهي دارن ني ني شون رو سالم در آغوش بگيرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم هر تعداد که اعلام آمادگی کردن تا عصر تقسیم می کنیم یعنی اگر 20 نفر بشیم هرکسی 5 تا 

اميدوارم منتظرا به زودي ني ني بياد تو دلشون،اونايي كه ني ني تو راهي دارن ني ني شون رو سالم در آغوش بگيرن

منم میخونم هروقت تکمیل شد بهم خبر بده

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
میشه صدتاش رو تو یه روز بخونیم،یا باید روزانه بخونیم تا صد روز؟

امروز همه باهم 100 تا رو می خونیم اگه تعداد زیاد شد می تونیم 200 تا بخونیم که 2 دور بشه

مثلا نفری 5 تا یا 10 بار

ینی چجوری؟؟هرکس صدتا بخونه؟؟

شما هم شرکت می کنید؟اسمتون رو تو لیست بیارم؟

منم به نیت 5تن 5 بار با خلوص نیت می خونم الهی بحق پنج تن حاجات همه شما عزیزانی که تو این ختم شرکت می کنید برآورده گردد از تصدق سر همه حاجت من گناهکار هم برآورده گردد

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما