2777
2789
عنوان

بارداری من و جاریم

1116 بازدید | 17 پست

من دوهفته دیگه بچم میاد دنیا من عروس کوچیکه ام اولین نوه اس بچم اونا چندین ساله ازدواج کردن 

فقط برام جالبه این موضوع که من سقط داشتم جاری بزرگم3 ماه قبل از من سقط کرده بود 

بعدش اون گفت من دیگه نمیخوام بچه اصلا ولی من ناراحت بودم و و فقط دوست داشتم بچه دار بشم 

دختر مهربونیه ها اما هی زنگ زد هر ماه سر از کار من دربیاره که باردار شدم یا نه هر ماهم می‌پرسید تا اینکه باردار شدم تا قلبش نگفتم و 7 هفتگی گفتم بهشون 😔

☹️☹️☹️☹️الان بوش میاد بارداره 4 ماهه نیومده خونه پدرشوهرم و اینکه گوشیش و خاموش کرده😐و نمیدونم چرا خبری ازش نیست اما از حرفای شوهرم فهمیدم غربالگری رفتن ☹️مادرشوهرم خبر داره واسه من و جار زد واسه اینو بهم نمیگه 

😑حس خر بودن میکنم

من که خوشحال میشم کلی هم ذوق میکنم بهم بگن اما چرا اینجوری میکنن انگار غریبه ام😔

خدا جون مرسی بابت تمام داده هات و نداده هات

ولش کن 

برات مهم نباشه 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ای وی اف کرده.استراحت مطلقه وگوشیش خاموشه......بعضی ها ذهن خودشون خرابه بهش فکر نکن

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

ولش کن باو..به جهنم.اصلا اهمیت نده به این‌چیزای مزخرف فقط خودتو ارامشتو بهم‌میزنه...هرچقد باهات غریبه باشن بهتره.‌‌. . ولله از قدیم‌مگن خوش بحال درخت گردو اگه کلاع باهاش قهر کنه.‌.

مهم نباشه برات.به کوچولوی نازت که دو هفته دیگه میاد بعلت فکر کن.شاید مشکلی تو بارداری داره و چون سابقه ی سقط هم داشته چشمش ترسیده اینم اگه سقط بشه حرف و حدیث ها تمامی نداره.شما با دل مهربونت دعا کن ایشالا اونم سالم بارش رو بذاره زمین همین

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
خانواده شوهرم همینطورن خواهرشوهرتا بچه ی دوم بدنیا اومد ازعکس پروفایلش متوجه شدم حتی ب شوهرم هم نگفت ...

اینکه دوست دارن سر از کار تو در بیارم بده😥

مهم نباشه برات.به کوچولوی نازت که دو هفته دیگه میاد بعلت فکر کن.شاید مشکلی تو بارداری داره و چون ساب ...

انشالله خدا بارداری قشنگ و خوبی بهش بده 

ممنون عزیزم😍