2777
2789
عنوان

کی میتونه

89 بازدید | 18 پست

اینستادول برام بگیره البته ایرانیشو از طریق دفترچه و تجویز گرفتیم.دکتر ۷ تا واسم نوشته

نمیخورم چون عوارض خیلی بدی داره مثه تهوع و کم اشتهایی.حالا بماند برای چی میخوام مطمئنا واسه دارویی هست.داروخانه ها هم که اصلشومیگن نداریم !!میدونم که نمیدن !!! به هر حال هرکی میدونه چی هست و چه کاربردی داره 

درخواست دوستی بده.ممنون میشم اگه فقط دختر باشید☺

توی نت اسمشو مینویسم نمیاره.پرستار اورژانس میگفت ایرانیشو نخورم که عوارض داره😐

خودمم شرایطشو ندارم راه بیفتم توی داروخانه ها!!! پاشو ندارم.تهران ناصرخسرو میگن اصلش فراوونه.مامانمم که دیگه هلال احمرو فتح کرده.منم شدم غرغرو و نالان.اصلا چیه که اینقد همه چشاشون گرد میشع؟

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چی میخوای😁😁😁

شاید ضد درد باشه عزیزم

توی دارویاب میزنم نمیاره 

روش نوشته اینستا دول

اینستاگرام میاره

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
ترک کردی؟

ترک چی؟

مجبورم نکنید بگم چی شدم

بد اموزی داره😂😂😂

اخرین بار فقط فهمیدم که زیر موتورسنگین ام 

موتور روشن بود و رو جک 

منم گاز دادم 😐 ناخواسته بود 

دیگه نمیتونم توضیح بدم

آخه هم واسه ترکه هم تاخیری دختر مگه نیستی؟

چرا دخترم ☺ تا جاییکه میدونم ترامادوول واسه این کاراست!!! 

یعنی چی!!؟

هیچی یک متر رفتم پریدم هوا 

موتور افتاد روم 😊 گفتمممم آخ 

چمیدونستم بیصاحاب میره😐 دیگه نفهمیدم 

شلوارم که نخی بود سوخت جوگیر شده بودم 

دولا از یه خانوادن     ترامادول اینستادول بازم هست

اذیت نکن گلم 

اگه همونه که خوب یک دور بزنم توی رفقای تلگرامی میفرستن 

پس اون هیدروکلرایدی که روش نوشته چیع؟

من سابقم خرابه 

اخیرا هم افسردگی گرفتم حالا هم چند روزی باید خونه نشین شم اصلا خوب نیست سراغ این جور چیزا هم برم.به خصوص که یکیشو خوردم تا صبح بالا اوردم.ولش کن نخواستم‌.صبر میکنم