2777
2789
عنوان

چرا هميشه بايد يه جاييش بلنگه

80 بازدید | 14 پست

بخدا دارم از خجالت و اينكه بعدش چى جواب بدم ميميرم شوهرم از مسافرت اومد ديشب حالا صبحى مامانم رفته تو اتاق نمياد بيرون بعدشم ميگه من مهمون بياد خونمون بى عزتش نميكنم!!!!

اى خدا 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟ نفهمیدم اصلا

امضامو بخون 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
چرا مگه باهم خوب نیستن؟

نه مخصوصا مادرم بعد از دوسال ول كن نيست بخدا من دارم اذيت ميشم

خب بهش بگو مادرمن بیا بیرون از اتاق ما کار داریم😂😂

كاش به همين سادگى يه لبخند بود من دارم سكته ميكنم

بنظرم خیلی جدی با مادرت حرف بزن بگو میخایم تنها باشیم اصلا هم خجالت نکش

عزيزم شما بد متوجه شديد ما كه تو اتاق كارى نداريم مادرم با همسرم مشكل داره ماهم اومديم خونه مادرم اينا تو يه شهر ديگه اونوقت مادرم اصلا با همسرم نه خرف ميزنه نه باهاش كارى داره و البته همسرمم همينطور البته اگه حرفم بزنه مادرم جوابشو نميده

عزيزم شما بد متوجه شديد ما كه تو اتاق كارى نداريم مادرم با همسرم مشكل داره ماهم اومديم خونه مادرم اي ...

ایشالا مشکلتون حل شه

دلیل نصف اختلافات زن و شوهرا دخالت خانواده هاس

مراقب زتدکیت باش

I am a queen because I have a cute mad king
ایشالا مشکلتون حل شه دلیل نصف اختلافات زن و شوهرا دخالت خانواده هاس مراقب زتدکیت باش

مامانم اصلا دخالت نميكنه فقط وفقط بخاطر اينكه همسرم چهار سال پيش چندبار كارى كرده حالا مادرم ول نميكنه وهمسرمم همينطور ميگه مادرت بزرگتره من جا بچشم بايد كوتاه بياد اى خواهر اين قصه سر دراز دارد خود خدا كمك كنه چون دارم ميسوزم 

مامانم اصلا دخالت نميكنه فقط وفقط بخاطر اينكه همسرم چهار سال پيش چندبار كارى كرده حالا مادرم ول نميك ...

خب رابطشونو کم کنن سالی یبار دوبار باهم رودررو شن

چقد کارش بد بود که بعد ۴سال هنوزم کینه داره مادرت

خب رابطشونو کم کنن سالی یبار دوبار باهم رودررو شن چقد کارش بد بود که بعد ۴سال هنوزم کینه داره مادرت

همسرم خيلى كم مياد خونه مامانم اينا الانم بعد از ٥ما ديدتشون

دوست عزيزم امروز اينقدر حالم بده كه نگو شوهرم يه پا وايساد كه بايد مشكل منو مامانت حل بشه نميدونى چى شد 

همسرم خيلى كم مياد خونه مامانم اينا الانم بعد از ٥ما ديدتشون دوست عزيزم امروز اينقدر حالم بده كه نگ ...

عجیبه که همسرت دنبال حل شدن مشکله

خب اصلا حل نشه برای چی براش مهمه

معمولا مردا انقد مغرورن که اصلا اهمیت نمیدن