2777
2789
عنوان

بفروشم یا نه ؟!!؟

275 بازدید | 17 پست

یوم پول لازم شدم نمیدونم سماور عروسی مو بفروشم یا بعدا لازمم میشه ؟؟!تا حالا حتی یک بارم استفاده نکردم .نزدیک 400 یا 500تومان قیمتش میشه 

تعداد رای : 18
نظرسنجی
بفروشم
15
83%
نفروشم بعدا لازمم میشه
3
16%

مامانم 20ساله عروسي كرده 

سماورشو تا حالا باز نكرده 

بفروش بره

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من سماور اصلا لازم نمیشه 

اون زمان که سماور میدادن کتری برقی و چای ساز و این چیزا نبود

منکه اصلا واسه جهیزیم نگرفتم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

عزيزم نمي دونم مشكل چيه و پيشنهاد فروختن از طرف كي بوده، سماورت و بفروش ولي سعي كن اين عادت نشه براي همسرت كه خداي نكرده هر مشكلي تو زندگي پيش اومد به فكر فروختن وسايل خونه باشه و بگه بيا وسيله خونه بفروشيم، خودت هم هيچ وقت پيشنهاد نده

واای چای ساز خیلی خوبه دختر راحته راحت 

مندباکتری راحت ترم...

وقتی نداری فکر میکنی چقدر خوبه داشته باشیش ...

ولی کلا برام نا کارامد بود

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
عزيزم نمي دونم مشكل چيه و پيشنهاد فروختن از طرف كي بوده، سماورت و بفروش ولي سعي كن اين عادت نشه ...

نه شوهرم یه بار میز ناهار خوری و فروخت البته جام کوچیک بود ولی من انقدر غر زدم سرش و جلو خانوادش گفتم اونم طرف منو گرفتن دیگه جرعت هیچی و نداره 😂

تازه چیزی هم لتزم نباشه بفروشم پولشو خودم برمیدارم