neon مدیر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 27 عنوان کرم پودر روی پوستم خوب نمیشینه | مشاهده متن کامل بحث + 5281 بازدید | 17 پست سلام ~~~ من همیشه وقتی کرم پودر میزنم یه حالت کیکی و دون دون میشه روی پوستم! اصلا حس خوبی بهم نمیده! خیلی سریع هم خط لبخندم جاش میفتهچی کار کنم بهتر شه؟؟ از برند فلورمار استفاده میکنم 1398/05/26 | 02:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستیا۴۵ عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2942 من صورتمو میشورم با ژل ولی خب تاحالا گلاب نزدم از پرایمر هم به خاطر این میترسم که نکنه کاری ک ... پرایمرم پوستو داغون میکنه و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
__maral__ عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 4579 من صورتمو میشورم با ژل ولی خب تاحالا گلاب نزدم از پرایمر هم به خاطر این میترسم که نکنه کاری ک ... پرایمر منم استفاده نمیکنماره گلاب به تنهایی خودش یه تمیز کننده منافذ پوست هستبعد که پنبه رو ببینی هاله سیاه برداشته ۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
neon مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 27 پرایمر منم استفاده نمیکنم اره گلاب به تنهایی خودش یه تمیز کننده منافذ پوست هست بعد که پنبه رو ببین ... مرسی ❤❤ حتما انجامش میدم و خبر میدم چطوری بود