2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنین

76 بازدید | 20 پست

من یه دختر دارم و شوهرمم زحمتکشه .ولی زود عصبانی میشه و بددهنی هم میکنه البته  موقع عصبانیت . منم اصلا سیاست ندارم زود به زود عصبانیش میکنم و جرو بحثمون میشه . به خدا نمی دونم چیکار کنم اصلا به طلاق فکر نمیکنم میدونین من خیلی حساسم شوهرمم خیلی حساسه مثلا امروز رفتیم باغ خودمون و هرچی گفتم خریده بعد گفت زنگ بزنم بابام و مامانمم بیان منم ناراحت شدم  ولی بروز ندادم میگه چرا نمیخندی میگم نه چیزی نیست میگه من نمیخام واسم قیافه بگیری بخند منم نخندیدم و دوباره جرو بحث شد. خیلی زیاد دعوامون میشه خسته ام ولی دوستش دارم و نمیخوام از دستش بدم از یه طرفی هم اونم حساسه دوتامون هم زود ناراحت میشیم البته من بیشتر راهنماییم کنین چیکار کنم

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چیکار میکنی

هیچی همش بحث دارین بعدش سریع پشیمون میشیم

تحمل حرفا همو نداریم

ب همدیگه میگیم تو دعوا درست میکنی

هروقت یکی کوتاه میاد دیگه

البته من قبول دارم لوسم ولی شوهرم قبول نداره زورگوئه😂

همو دوس داریم ولی خیلی همدیگه رو میرنجونیم و بعدش اشتی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
بنظرم شما باید یکم بیشتر ازخود گذشتگی کنین این جریانی ک تعریف کردین یکم خودخواهی توشه

شوهرم به من میگه خود خواهی 

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند
هیچی همش بحث دارین بعدش سریع پشیمون میشیم تحمل حرفا همو نداریم ب همدیگه میگیم تو دعوا درست میکنی ...

درست مثل ما نخواستی کاری کنی

درست مثل ما نخواستی کاری کنی

بیین خیلی وقتا سکوت میکنم

ولی موقع جرویحث اون زمانیی ک سکوت کردم نمیبینه همش میگه تو بحث میکنی

از نظر خودم من بحث نمیکنم فقط توضیح زیاد میدم

کلا سعی میکنیم یکیمون کوتاه بیایم کاهی از دسمون درمیره و دعوا میشه

خسته شدم واقعا شوهرم درگیر کاراشه بهم میگه شش ماه منو ب حال خودم بذار هر چرت و پرتی گقتم جواب نده خیلی تحت فشارم ولی من نمیتونم هر حرف چرتی بشنوم و سکوت کنم میترسم عادت کنه و این میشه ی بحث بزرگ

شوهرم به من میگه خود خواهی 

بنظرم یه کوچولو راست میگه چون شما میگین هرچی ازش خواستین خریده بعد ک گفته دوس داره مامانشم باشن شما ناراحت شدین بعدش باز اومده از دلتون دربیاره هی گفته بخند و این حرفا بازم شما یه لبخند کوچیکو دریغ کردین

یعنی همه خوبیایی ک کرده رو ندید گرفتین و فقط به خودتون فکر کردین

بیین خیلی وقتا سکوت میکنم ولی موقع جرویحث اون زمانیی ک سکوت کردم نمیبینه همش میگه تو بحث میکنی از ...

شوهر من به من میگه با زبون نرم منو خر کن من بدبخت هیچ اون زبون نرمم ندارم  شما چند سال تفاوت دارین

بنظرم یه کوچولو راست میگه چون شما میگین هرچی ازش خواستین خریده بعد ک گفته دوس داره مامانشم باشن شما ...

بله من هر چی بخوام اون تهیه میکنه میدونی من اینو بهانه میکنم  که تو زود  عصبانی میشی نمیدونم چه طوری با زبونم خرشم کنم بلد نیستم

شوهر من به من میگه با زبون نرم منو خر کن من بدبخت هیچ اون زبون نرمم ندارم  شما چند سال تفاوت دا ...

نه شوهر من بهم میگه دوست دارم خودت کلانتر باشی برای هرچی نظرمو نپرسی خودت تصمیم بگیری

اما در عمل اینجوری نیست خیلی موقع ها همراهیم میکنه خیلی وقتا هم میزنه تو ذوقم یا ازم ایراد میگیره یا مثلا سال ی بار یهو کلا مخش میشه مردسالار و میگه حرف حرف خودشه و اونجاست ک من جوش میارم و دعوا میشه

ما ۶ سال شما چطور؟

همش فک میکنه من بجم و خیلی بزرگتره