2777
2789
عنوان

شما بودین ناراحت نمیشدین

305 بازدید | 28 پست

با شوهرم دعوامون شد زد کنار بعد ی ماشین راهنمایی رانندگی ایستاد مدارک ماشین خاست تااینجاش اوکی ولییی بعد از شوهرم اسم مادرشو پرسیده زد ب شیشه از منم پرسید راستش مادرشوهر بنده شناسنامه خاهرشو گرفته ک اسمش مغایرت داره و من هول کردم و نگفتم اسمشو ولی اسم واقعیشو ک بلدم! بعد ازم پرسید بچه کجایی من فک کردم منظورش محل تولده گفتم فلان شهر گفت پس اینجا چیکار میکنی گفتم یعنی چی شوهرمه! گفت بگم امنیت بیان!😵😵😵😵منم با عصبانیت گفتم برو بگو بیان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم مادرش رو پرسیده که چک کنه یه وقت دوست دختر دوست پسر نباشید ؟!!! واااا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

بعد شوهرم هرچی گفته شناسنامه برم بیارم ببینین انگار ن انگار معلوم نیس دنبال چی بوده مسخره خلاصه ک زنگ میزنه میگه منکراتی و فلان😕😕😕 خاک تو سر اولین وظیفت این بوده فوقش ب نهاد مسئول گزارش بدی بعدم مگه شناسنامه کافی نیس منم داغ کردمو کلی حرف بارش کردم شوهرم گفت نزن ازاین حرفا شلاق داره گفتم ببین خودش چی میگه از کجا مطمئنه زن و شوهر نیستیم بعد شوهرم اخرش گفت خوب کردی😐😐😐

اسی چند چندی با😩😩😩😩😩😩خودت😂😂😂😂😂😂😂😂

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈