2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

4681 بازدید | 25 پست

لطفا نخندین و اذیت نکنین

من یه ماه پیش سرما خوردم.بعد اون وقتی اب دهنمو قورت میدم جفت گوشام صدا میده.تقریبا بلنده.خیلی اذیتم میکنه افسرده شدم.همش گریه. شما گوشتون موقع قورت دادن یا خمیازه صدا نمیده؟

باردار هم هستم شش ماهمه. بیچاره بچم...

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دکتر برین شاید چرک کرده شاید ترشح داره من بچگیم اینجوری شدم مثل صدای شکستن نون خشک تیک میکنه درست ...

دکتر رفتم نفهمیده چیه

دارو هم خوردم فایده نداشته

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥
چرا از منم اینجور میشد یه صدا تق تق مانندی میکرد بعد یه مدت خودش درست شد    

توروخدا راست میگی،کچند وقت اینجوری بود؟

واسه من انگار تق تق میکنه.بعد سرماخوردگی اینجوری شدی؟

توروخدا راست میگی،کچند وقت اینجوری بود؟ واسه من انگار تق تق میکنه.بعد سرماخوردگی اینجوری شدی؟

یادم نیست دقیق بعد سرماخوردگی بود یا نه ولی دوبار اینطوری شدم. محلش ندادم خودم. ولی شاید یه هفته اینجوری میموند بعدش خودش درست شد.

یه دکتر برین شاید چرک کرده شاید ترشح داره من بچگیم اینجوری شدم مثل صدای شکستن نون خشک تیک میکنه درست ...

شما چیکار کردین خوب شد؟من انتی بیوتیک خوردم سرماخوروگیم خوب شده

شنوایی سنجی هم رفتم گفت عفونت نداره

یادم نیست دقیق بعد سرماخوردگی بود یا نه ولی دوبار اینطوری شدم. محلش ندادم خودم. ولی شاید یه هفته این ...

واسه من یه ماهه بدون ذره ای خوب شدن یا کمترشدن صداش همونجور مونده

یادم نیست دقیق بعد سرماخوردگی بود یا نه ولی دوبار اینطوری شدم. محلش ندادم خودم. ولی شاید یه هفته این ...

واسه شمام موقع قورت دادن و خمیازه تق تق میکرد؟