2777
2789

مامان منم شوخی میکنه با زن داداشم

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همون اول کامل میگفتی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

مثلا ما توی تعمیرات خونه ایم..ی هفته دیگه میریم خونمون..عقدیم ..

امروز زنگ زده..پس چرا تموم نمیکنین...شما دوتا افتادین اونجا انقدرررر مشغول ماچ و بوسه و بغل شدین کار پیش نمیره...

😊😊

فازتون چیه کامل توضیح نمیدین؟ 

حدس بزنیم؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

شوهرم یه مامان بزرگ ۹۰ ساله داشت خیلی فکر کنم زن هاتی بود تو جوونیاش😂😂وقتی عقد کردیم همش به شوهرم جلو جمع میگفت بوست میکنه؟میری حموم میاد ماساژت بده😂😂😂

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔
مجوابشونده هروقتم شوخی کرد نخندوجدی باش یا پاشو برو من چندباراینکارو کردم درست شد

امروز بهش گفتم ای وای این چ حرفیه اخه پیش فلانی میگی من خجالت کشیدم اخه...

پروتر از ایناسسسس..میگه وا خوب چیه...شوهر منم منو میوسه..

😊😊