2777
2789
عنوان

خانومای آرایشگر راهنمایی لطفا🙄

111 بازدید | 14 پست

موهای زن داداشمو امشب دکلره کردم رنگ گذاشتم اما رنگ نگرفت، رنگ مو شماره7.2 با اکسیدان 12٪. احتمال داره بخاطر اکسیدانش باشه؟ همیشه 9٪ میزدم. و یچیز دیگه اینکه بعد از اینکه رنگ گذاشتم دستکشامو درآوردم موهاشو بپیچم با اینکه زودم دستامو شستم اما ناخنام درد میکنه از همون موقع🙄 هیچوقت اینطوری نمیشد

فکر میکنم بابت اکسیدان باشه ۱۲٪ بدرد اون شماره رنگ نمیخوره 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگت چه رنگی بود اگرپایه اش زرد بوده که یسری رنگارونمیگیره اکسیدانتم شماره 2بایدمیزاشتی

رنگش میگه دودی اینا بوده. من نبودم باهاش موقع خرید. فروشنده بهش راهنمایی داده اکسیدان 12 بگیره

عکس نداری ازش

ن متاسفانه پیامم دادم بفرسته ولی ج نداد بچه کوچیک داره زود میخوابه😁 بنظرم بخاطر همون اکسیدانشه منم شک کردم. ممنون از وقتیکه گذاشتید و راهنمایی کردین. محبت کردین🙏🌹❤❤