2777
2789

کسایی که با عشق چندین سالشون ازدواج کردن، نظر بدید،، همه چی گل و بلبله؟؟ یا اینکه شرایط قبل و بعد ازدواج تون باهم خیلی فرق داره؟ بگید از تجربه هاتون دوستان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 14 ساله ازدواج کردم با دوست پسرم که شش ماه دوست بودیم . خداروشکر روابط و عشقمون حتی بیشتر از روزهای دوستیه . ولی خب زندگی بالا و پایین خودشو داره دعوا هست و دوستی هست و ...

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

دوسال دوست بودیم..۵ ساله ازدواج کردیم. شوهرم بینهایت مهربون و دست و دل بازه.اصلا خسیس نیست..میپرستمش..همه چی عالیع فقط پارسال سقط داشتم و امسال هم دخترم ۲۲هفته بدنیا اومد  و شوهرم با دستای خودش دفنش کرد..اینم از سرنوشت ما 

برای باردار شدنم یه صلوات میفرستن؟ممنونم از همتون.ایشالله همتون حاجت روا بشین.                                        

بعداز10 سال تونستیم خانوادمو راضی کنیم تا اجازه بدن ازدواج کنیم 6روز دیگ قرار گذاشتیم برا خواستگاری...امیددارم که همچی خوب پیش میره  تو این مدت 10 سال باهم بزرگ شدیم کلی چیزای خوب تجربه کردیم اما هنوز اول راهیم مطمئنم خوشبخت میشیم  واسه تموم ادما یه زندگی اروم و عاشقانه رو ارزو میکنم  

درخیال روزهای روشنم..
یعنی از 8 سالگی عاشق هم بودین ؟؟؟؟؟

8سالم که بود داییم منو خواستگاری کرد بابام رد کرد ولی من اون موقع فکر نمیکردم اینقد جدی شه اره ما خیلی زود شروع کردیم 

درخیال روزهای روشنم..