2777
2789
😂😂😂😂 آره  ذهنیاتا اینجا  خرابه نسبت به مادرشوهر و کلا قوم شوهر  البته من خودمم ب ...

من از وقتی سایت اومدم خودمم ب شک افتادم 😁

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا ششششششش؟؟😂😂

دور از جون شما آخه جاری خود شیرینمم وقتی زبون میریزه همینجوری حرف میزنه فکر کن رفته بود جایی ، یه بابایی حالا گفته بود یا نه ، اومد گفت یه بنده خدایی بهم گفنه چه شانسی اوردی عروس این خونواده شدی چه مادرشوهر گلی داری ، قدر همشونو بدون ، مگه نه احسان جااااااان ؟؟؟؟

منو میگی حالت تهوع گرفته بودم از این حرفاش

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
من از وقتی سایت اومدم خودمم ب شک افتادم 😁

اصلا اینجاییم که به شک بی افتیم کاره دیگه ای نداریم😏 

شوهرت کجاست؟  حواست بهش باشه! 🤣

شوهره من خوابه  به نظرت بهش شک کنم  یا زوده؟🤨🤨🤨

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔