2777
2789
عنوان

ریمل چه مارکی بخرم کمک کنین

136 بازدید | 13 پست

میخوام ریمل بخرم که مژهامو پر پشت کنه و نچسبونه بهم .قیمتشم فضایی نباشه

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رومنس استفاده میکنم سوپرلشش رو ینی درشم مثل بدنش سفیده خیییییلی خوبه فروشگاه کار میکردم مشتریاو دوستام همش هر روز میگفتن خوشبحالت چه مژه هایی😁۸۵ تومنه ولی خب من فقط ب همین پول میدم بقیه لوازمم ارزونه

الان که قیمتا نجومیه.ولی مارک اسنس بخر .ریمل زیاد داره.قیمتاشم رو چهل پنجاه تومنه.

چه رنگش خوبه صورتی داره مشکی هم داره

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

فقط بل ,مدل فول لش.

میشع مث مژه مصنوعی.

عالیههه

اصلش ٨۰   ٩۰

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
مرسی اصلشو از کجا باید پیدا کرد؟؟

اصلشو لوازم ارایشیای معتبر دارن نشونش اینه که شوتش نازک نیس و بوش کن بوی پلاستیکی نده ولی من تاحالا قلابیشو ندیدم لوازم ارایشیای خوب واسه اعتبارشون ۸۵تومن نمیگیرن نویه چیزه بد بدن 

من هم بل استفاده کردم هم رومنس هم بیو بین اینا هرکدوم یجور خوب بود بیو و رومنس بهترن چون هردو هم حجم میدن هم بلند میکنن ولی بل دونه دونه و بلند میکنه این سلیقه ایه