2777
2789
عنوان

بالا بودن هورمون مردانه درمان با طب سنتی یا دارو

| مشاهده متن کامل بحث + 26193 بازدید | 35 پست
والا اونم رو نى نى سايت يك خانمى ميگفت كه نتيجه گرفته بود و باردار شده بود  گفت سه روز فقط انج ...

اندازه ترشحت چقد بود؟ مطنئنی عفونت بوده؟ شاید خود زاج بوده میاد بیرون

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 
اندازه ترشحت چقد بود؟ مطنئنی عفونت بوده؟ شاید خود زاج بوده میاد بیرون

نه زاج كه پودر 

همون موقع ميذارى يكم ميسوزه و جذب ميشه 

ببين ترشح نبود چطوري بگم ....امممم

ديدي با دستمال خودمون خشك ميكنيم گاهى تيكه هاى دستمال بهمون ميچسبه؟من دستشويي كه بودم ديدم يكعالمه چيزايي شبيه دستمال خيس شده ازم دفع ميشه اول فكر كردم دستمال بعد اتفاقا دو سه روز بود دستمال نداشتيم خونمون براى همين شك كردم....خيلي خيلي ببخشيد ولى در حدى شك كردم كه نكنه توهم ميزنم كه گرفتم زير اب ببينم اگر حل شد زير اب و ريز ريز شد يعنى دستمال ولى در كمال ناباورى ديدم اصلا تكون نخورد

خيلى واضح سعى كردم توضيح بدم ديگه😬

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام،داروهای هورمون پدر منو در اورد .دکترگفت تا یکسال باید مصرف کنی.شش ماه مصرف کردم اونقدر عوارض داشت که همه رو ریختم سطل اشغال با اینکه بابتش پول زیادی دادم.سیستم ایمنی بدنم رو اونقدر اورد پایین که ویروس ابله مرغان رو توی بدنم دوبار در قالب بیماری زونا فعال کرد.بیست روز طول کشید که زخم هام خوب بشه و از موقعی که این زخم ها رو گرفتم دچار درد های مزمن در ناحیه رکتوم شدم...........

دکتد گف عب نداره؟؟چه بیسواد بوده

اتفاقا دکتر منم گفتم چون پریودت منظمه و سایز فولیکول‌های خوبی داره هورمون مردانه ات کمی بالاس که مهم نیست و الکی استرس نگیر.. ولی خب من یبار باردار شدم که تو هفته ی ۷ سقط شد

باشه عزیزم میام همین جا بهتون میگم

سلام عزیزم میشه بگین چیکار کردین؟من خیلی درگیر موهای زائد صورتمم..مشکلتون حل شد؟

توروخدا به منم بگین چون خیلی دارم اذیت میشم دارم لیزرم میرم😭😭