2777
2789
عنوان

وااااای فردا صبح نوبتِ...

465 بازدید | 26 پست

دوستان فردا نوبت عکس رنگی رحم دارم خیلی استرس دارم توروخدا اونایی که رفتید بیایید بگید چجوریه چقدر طول کشید بعدش باردار بشید

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
منم ۱۰ روز پیش عکس رنگی گرفتم شما کجا میری؟

مطب دکترم نزدیک خونمونه

لوله هات باز بود؟درد داشت یا نه؟

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با بیهوشی بودم.  دردی حس نکردم. لوله هام بسته بود و باز نشد. ماه دیگه میرم ivf

بسلامتی امیدوارم به راحتی با آی وی اف باردار بشی

مرسی انشالله شما هم عکستون رو بدون هیچ گونه دردی بگیرین و به راحتی باردار بشین

ممنونم خداکنه همه چیز همینجوری پیش بره که میگید

انشالله تجربه جراحی شکمی مثل آپاندیس،  سقط، کورتاژ،حاملگی خارج رحم یا عفونت دارین؟

نه تجربه هیچکدومُ ندارم به جز عفونت قبلا یکی دوبار رفتم دکتر واسه عفونت دارو داده بعدشم خوب شدم

نه تجربه هیچکدومُ ندارم به جز عفونت قبلا یکی دوبار رفتم دکتر واسه عفونت دارو داده بعدشم خوب شدم

پس نگران نباشین. احتمالا گرفتگی و درد ندارین

من همه اینها رو داشتم به اضافه یه سزارین

عزیزم من ماه پیش رفتم خییلی کم دردداشت لوله هامم بازبوداصلانترس

وای چه خوب امیدوارم واسه منم درد نداشته باشه شهر غریبم هستم کسی نیست باهام بیاد

شما باردار نشدی بعد عکس؟

اگه لوله هات باز باشن کمتر درد داری..والا انقدرها هم وحشتناک نیست..نترس در حد ی پریود که دل درد شدید میگیری.

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
پس نگران نباشین. احتمالا گرفتگی و درد ندارین من همه اینها رو داشتم به اضافه یه سزارین

اهان

شما واسه بچه دوم رفتید عکس رنگی؟

پس اگاه لوله هاتون بسته بوده چجوری قبلا باردار شدین؟