2777
2789
عنوان

مهربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 533 پست
سلام دوست جون 114 واسه کار همسرم دعا کنین انشالله همه حاجتتون روا بشه 

سلام عزیزم💛💖💜💙💚مرسی از لطفت😙ایشالله که کنار خانوادتون همیشه با آرامش و خوشی زندگی کنید و کار همسرتون به حق امام زمان درست بشه🌸🌹🌼الهی هرچه زود تر حاجت روا بشی🙏💞

برای باردار شدن همه و من 200تا صلوات

مرسی گلم💜💖💛💚💙الهی که هر چه زودتر مامان یه نی نی ناز بشی به حق امام زمان😙😍ایشالله هر چه زودتر حاجت روا بشی عزیزم😊😉🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی ممنون که صدام میزنی اما متاسفانه من از ۴ب بعدنیستم براهمون تاپیک صلوات و نمیبینم شرک ...

سلام قربونت برم💖💜💙💚💛خدا رو شکر خوبم😙عزیزم اگه نمیتونی شرکت کنی هیچ اشکالی نداره به نیابت شما صلوات فرستاده میشه گلم💞💋

سلام ممنونم که صدام کردی😚😍  من به نیت عدد امام زمان که ۵۷ هست ۵۷۰ تا میخونم

سلام قشنگم💛💚💙💜💖ممنون از مهربونیت😍💋خدا خیرت بده😙🌼🌹🌸💞🙏

عزیزم من درباره (عدد امام زمان) که گفتی ☝اطلاعی ندارم☺میشه بهم بگی دلیلش چیه😚😇

سلام

ممنون که صدام کردی

200 تا میخونم

انشالله حاجت روا بشید

التماس دعا

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،
سلام عزیزم💚💛💖💜💙ممنون از مهربونی شما😚😊الهی که خیر ببینی💞😍🙏

عزیز. خدا باشی

ممنون از دعای خوبتون

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،
قربونت برم💙💛💖💚💜عزیزم صلوات ها به لطف همه ی شما خیلی بیشتر از 14000 شده ولی هیچی اشکالی نداره که ...

فدات بشم مرسی ک بانی خیر شدی.ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزمممم😘❤

(حالی خوش باش و عمر بر باد مده)#توکلت علی الله  
۱۴ تا به نیت شفای دوستم  تورو خدا براش دعا کنید دکترا جوابش کردند

مرسی عزیزم💙💛💚💖💜الهی که دوستای خوبمون همیشه سلامت کنارمون بمونن به حق امام زمان که واقعا نعمت بزرگی هستند😍💋😙🙏

سلام قشنگم💛💚💙💜💖ممنون از مهربونیت😍💋خدا خیرت بده😙🌼🌹🌸💞🙏 عزیزم من درباره (عدد امام زمان) ک ...

عدد ابجد اسم امام زمانه عزیزم ... مثلا عدد امام علی ۱۱۰ هست عدد حضرت فاطمه ۱۳۵ و میگن خواستین صلواتی نذر کنین به نیت ائمه به عدد اسمشون باشه بهتره

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...