2777
2789
عنوان

مهربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 533 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم💙💛💚💖💜خدا خیرت بده😚😍😙💋🙏

خواهش میکنم عزیزم ان شاالله شما هم حاجت بگیری

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
@ماهورجونم_   @73mah_banoo   @آتیسا   @حورا_   @شادلین9462     ...

ممنون که صدام کردی😍😍 ۲۰۰ تا میفرستم.

#جان_فدا                                                                      امروز قرارگاه حسین‌ بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم)                      
مرسی مهناز جون💖💜💚💛💙ایشالا خدا کمکت میکنه😙چون خودت خیلی مهربونی و ختم های صلواتی که واسشون زحمت ...

قربونت عزیزم یک مدت حالم خوب نیس نتونستم اصلا بزارم بیشتر توختم های بچه ها شزکت میکنم خیلی دعام کنید😘😘😘😘

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...