2777
2789
عنوان

مهربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 533 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرسی که دعوتم کردی. منم 500 تا میفرستم برای سلامتی نی نی هام .کار همسرم خوشبختی خواهر و بردارم و براورده شدن حاجت کل دوستان .

فقطامروز بفرستم یا هر روز 5000 تا تا عید عدیر 

@سحرناز333      @bahareziba      @mamanieariya      ...

۲۰۰ تا برمیدارم 🌺❤️

ممنونم عزیزم از دعوتت🙏🙏🙏

خانوما واسه حل مشکل منم دعا کنید. چند ماهه خیلی دلم گرفته خیلی دل شکسته ام 💔💔💔

ان شاءالله عاقبت بخیر بشین....🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
سلام عزیزم💖💜💚💛💙داریم برای مشکلات دیگران صلوات نذر میکنیم و ثواب صلواتو هدیه میکنیم به امام زمان ...

باشه ۳۰۰تا میفرستم 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

خواهرام...منم مشکل دارم یه ماه ونیمه از خونه زندگیم اومدم بیرون ...تو روخدا برای منو زندگیم دعا کنید یه صلوات بفرستین مشکلمون حل بشه ماهم بریم سرخونه زندگیمون...البته باشوهریم مشکلی نداریما ...خانوادش زندگیمونو بهم زدن الان شوهرم میخواد مستقل بشیم توروخدا دعامون کنید حقمونو بگیرم تا عاشورا بریم سرزندگیمون ....  فقط یه صلوات برامون کافیه ...منم دعاگوتونم ..ایشالله تمام مشکلاتون حل بشه ...اونایی که نی نی میخوان دامنشون سبز بشه به حرمت این ماه.....اونایی که مجردن خدا اونی که مصلحتشونو رو نصیبشون بکنه ایشالله...اونایی که خونه وماشین ندارن مثل ما بحق پنج تن آل ابا خونه دار وماشین بشن ....کلا هرچی مشکل دارین بحق حضرت فاطمه حل بشه...آمین

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍