2777
2789
عنوان

کمک کنید توروخدااااا😭😭

144 بازدید | 12 پست

دخترم 12 روزشه زیر پوستش دور ناف خون جمع شده امروز صبح متوجه شدم یکم خونریزی کرده چیکارکنم  😭 بند نافش سر هفت روزه افتاد. 

کسی بوده همچین اتفاقی واسش افتاده باشه؟خیلی نگرانم  😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من هم همینطور شده بود یه تکه خون سر نافش که افتاده بود اونجا خشک شده بود بعد مدتی خودش کنده شد. ولی من دکتر بردم و نشون دادم چون لباسش خونی میشد 

خدایا شکرت شکرت شکرت.
کسی نیست😭😭😭😭😭😭

کسی نیس چیه پاشو ببرش دکتر نافش خونریزی کرده اومدی اینجا از تجربه هاشون بگن تجربی درمانش کنی؟اونم نوزاد ۱۲ روزه رو؟؟؟؟😒😒😒

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
چی گفت دکتر  بهتون خطرناکه؟

گفت نگران نباش خودش برطرف میشه ولی عزیزم شما حتنا ببرش شاید مال کوچولوی شما با مال دختر من فرق کنه پمادی چیزی لازم داشته باشه

خدایا شکرت شکرت شکرت.
منظورت زیر پوست ش کم هست یا خود ناف؟

زیر پوست شکم که دور نافه خیلی کم خون جمع شده  از روزی هم که ناف افتاد هیچی خون نیومد حالا امروز صبح دیدم در حد چند قطره رو پیراهنش خون خشک شده هست  مسافرتم و ب پزشک و بیمارستان دسترسی ندارم... خیلی نگرانم تا بخوام به یه جایی برسم و ببرمش دکتر گفتم بپرسم ببینم کسی هم اینطور بوده یا نه😭

زیر پوست شکم که دور نافه خیلی کم خون جمع شده  از روزی هم که ناف افتاد هیچی خون نیومد حالا امروز ...

حالا بازم چکش کن ببین خون تازه میاد روی لباسش یا همون خون خشک شده از قبل

اگه خون تازه بود زود ببرش

آخه عزیزم شما نوزاد ۱۲ روزتون مسافرت چیکار میکنه نباید از خونه بیاریش بیرون .نمی خوام سرزنش کنم خدای نکرده ولی خوب درست نیست.

خدایا شکرت شکرت شکرت.