2777
2789
عنوان

مادرشوهر😕

282 بازدید | 33 پست

بچه ها مادرشوهرم بامن خیلی خوبه درظاهر کلا خیلی کمکم میکنه محبت میکنه البته خب 

منم باهاش خیلی خووبم وهیچ اذیتی براش ندارم 

من هر وقت خریددارم یابادوستام میخام برم بیرون بچه رومیبرم میزارم پیش مامانم 

امروز شنیدم مادرشوهرم داشته به پدرشوهرم میگفته این  بچه رومیزاره خودش میره دنبال ولگردی خب هر جا میخایی بری بزارهمین جا وبرو بایه لحن بد 😐اینو یکی برام تعریف کرد 

حالا اصلا نسبت بهش یه جوری شدم احساس میکنم خیلی دو رو عه 

شایدقبلاهم پشت سرم خیلی چیزا گفته ولی من خبرندارم 

خیلی ناراحتم که اینقد دوستش داشتم وباهاش خوب بودم 

حالا به نظرتون رفتارم چطوری باشه ؟به شوهرم بگم مامانت این حرفو زده ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روی خودت نیار جرعت نکرده بگه بهت یاشوهرت تو پی شو نگیر بگیری روتون باز میشه بهم حرف های زیادی پیش میاد

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
نه عزیزم چی بگی  هر کی دیگه باشه هم میگه با بچتو ببر یا بزار خونه مامانت یا نرو  احترام ...

استارتر هم بچه رو میبرده پیش مادر خودش نه مادرشوهرش!

خــــدا امیــد من است...

بنظرم دیگ بامادرشوهرت صمیمی نباش و راز دلتو نگو .سرسنگین باش و اززندگیت تعریف نکن باهاش . دیگ شناختیش

ب شوهرتم اصلا نگو وقتی با گوش خودت نشینیدی چون فقط خودت خراب میشی .دیگ خودت فهمیدی ک دوروهست

بعدشم مطعمنی ک اون طرفی ک امدبهت گفت قابلاطمینانه؟

🌹وَ خُدایے ڪِ بِ شِــــدَتْ ڪــٰافــــیٖستْ🌹