2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دختر منم کم پشت بودالان ۷سالشه خوب شده تا پارسال کم پشت بود و‌تار موعاش نازک.....خدودا سه سالش بود‌بردمش دکتر پوست و‌مو....گفت تا نه سالگی خوب میشه.الان یکسالی هست فرق کرده.مواظب تغذیش باش.شربت زینک بهش بده خوب میسه.نگران نباش

به نظرم من از سه سال به بعد خوب میشه

ولی من تجربه ی خودم اینه که حنا و با روݝن زیتون و نارگیل و یه تخم مرݝ قاطی کردم گذاشتم روی موهاش از همون دفعه ی اول همه میگفتن چیکار کردی موهاش چقدر خوب شده چند بار که گذاشتم خیلی موهاش خوب شد دختر من سه سال و نیمه است

خدا هرگز دیر نمیکند🤗 انَ مع العُسرِ یسرا😍
به نظرم من از سه سال به بعد خوب میشه ولی من تجربه ی خودم اینه که حنا و با روݝن زیتون و نارگیل و یه ...

احساس میکنم الان زود باشه برای دخترم به سرش حنا بزنم نه؟

همون روغن نارگیل و زرده تخم مرغ جواب میده یعنی؟

عزیزم دختر منم کم پشت بودالان ۷سالشه خوب شده تا پارسال کم پشت بود و‌تار موعاش نازک.....خدودا سه سالش ...

دو ماه بهش زینک دادم دکتر تغذیه اش گفت دیگه کافیه دیگه لازم نیست زینک بخوره نمیدونم چرا

احساس میکنم الان زود باشه برای دخترم به سرش حنا بزنم نه؟ همون روغن نارگیل و زرده تخم مرغ جواب میده ...

آره راس میگی زوده ولی روغنا رو بزن خوبه 

شامپو هم من گلرنگ رو شنیدم خوبه واسه بچه خریدم خیلی راضیم

خدا هرگز دیر نمیکند🤗 انَ مع العُسرِ یسرا😍