2777
2789

سینهام یه مدت پر شد و شیر دهی پیدا کرد رفتم یه دکتر معمولی قرص داد خوب شد ولی گفت تا اینطوره حامله نمیشی یا سقط میکنی بعد چندماه دوباره دچار شدم که همزمان با اقدام به بارداری بود رفتم دکتر متخصص اونم قرص داد ولی گفت اصلا تاثیری در بارداری نداره و چیز مهمی نیست الان چندماهه باردار نشدم و هرماه بعد عادت شروع به بزرگ شدن میکنه و هنگام عادت تموم میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش پرولاکتین بده  بالا باشه مانع بارداری میشه

همیشه ن 

خانم های شیرده ک تو بالاترین حالت پرولاکتین هستن باردار 

میشن 

همون بچه های شیره به شیره 

ولی خب درصد سقط و بارداد نشدن رو بالا تر میبره 

یعنی دکتر متخصص حالیش نیست خیلی ناراحتم که یه سال پیش این دکتر رفتم

ن گلم اتفاقا با وجدان بوده ک اینو گفته بهت 

بعضی دکترا الکی ادمو میبندن ب قرص 

منم مشکل تورو داشتم ولی با قرص حل نشد 

یکی قرص داد فقط سرگیجه داشتم و ....

ولی اونو قطع کردم یه مدت دوسین خوردم 

حدودا س ماه خیلی بهتر شده 

همیشه ن  خانم های شیرده ک تو بالاترین حالت پرولاکتین هستن باردار  میشن  همون بچه ه ...

در اکثر موارد جلو تخمک گذاری رو میره 

حالا برا بعصیا هم نه 

ولی باید درمان شه 

حواست باشه!
ن گلم اتفاقا با وجدان بوده ک اینو گفته بهت  بعضی دکترا الکی ادمو میبندن ب قرص  منم مشکل ...

خب اگر باردار نشدم ربط به این داشته باشه چی گفت مشکلی نیست برو بعد یه سال اگر باردار نشدی بیا

برو آزمایش بده ...بین چی بهت میگه و خودتو بررسی کن ببین چرا اینجوری شدی

نمیدونم برم پیش دکتر دیگه اخه هرچی به این میگم میگه احتمال کم داره از این باشه 

دوسین ناشتا بخور  زیاد تحریک نکن سینه تو

این ماه که انقدر بده اصلا دستم بهش بخوره میخوام دیوونه بشم البته دیگه سینه های من شیردهی نداره فقط سفت میشه