2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با موسیقی نفس میکشم همین الانم دارم گوش میدم و لذت میبرم  حجت اشرف زاده رو دوست میدارم  ...

دقیقا مثل من .منم دارم گوش میدم

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

موسیقی هنربسیار ارامشبخشیه 

البته از نظر من موسیقی یعنی  آثار هایدن ، بتهوون ،شوپن،موتزارت،شوبرت ،لیست ،چایکوفسکی ،باخ و امثالهم   بسیاااار گوش نوازن  

در درجه بعدی موسیقی سنتی خودمون مثل اثار بنان و‌بدیع زاده و شجریان و بسطامی 

و‌در نهایت آهنگ‌های داریوش 

از نظر من اینا موسیقی ان و بسیار لذت بخش  با روح و روانت بازی میکنن

آثار امثال این خواننده های جدید و پاپ و رپ  رو‌اصلا موسیقی حساب نمیکنم

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
موسیقی هنربسیار ارامشبخشیه  البته از نظر من موسیقی یعنی  آثار هایدن ، بتهوون ،شوپن،موتزار ...

من شجریان نمیتونم گوش بدم آخه انقد آهنگ اولش زیاده تا برسه بخونه حوصلم سر میره آهنگ عوض میکنم😊😊

من شجریان نمیتونم گوش بدم آخه انقد آهنگ اولش زیاده تا برسه بخونه حوصلم سر میره آهنگ عوض میکنم😊😊

سلیقه ای هست دیگه 😊😊

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.