2777
2789
به همه میاد عزیزم😁😻

میشه ی بار دیگه بزاری

https://ninisite.co/user/eb26ec9e-79e7-4850-8840-54d43f9f6440/esghamshahab.         این کاربری قبلیمه همون esghamshahab قبلیم کاربریم معلق شد😐کاربری جدیدم عشقم شهاب هستش ولی قبلیه عسقم شهاب 😂 تیکر تولد همسرم😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خداوکیلی کچل کردید😳😳😳ماشالله به دلو جرأتت

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

استارترعکستومیزاری ببینم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

من که عکس ندیدم 

من راستش خودم جراتش ندارم 

ولی شوهرم خودمم بخوام نمی زاره از اول گفته من عاشق موهای بلندتم 

حق نداری بی اجازه من کوتاه کنی   حالا من کار خودم می کنم 

یک بار که تصویری دور بودیم با هم حرف می زدیم 

سرکارش گذاشتم که کوتاه کردم 

طفلک اون ور چه حرصی می خورد   

میشه لطفاً واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین  تازه از دستش دادم                                                                                                        خدایا شکرت  بابت بهترین هدیه هایی که بهم دادی(نیلا.نارمیلا) .ممنون بابت خانواده چهار نفره مون 
عزیزم حجامت رو امتحان‌کردی برای بچت؟ خواهرشوهرم برای دخترش خیلی انجام میداد. برای قدش.  شیرهای ...

الرژی داره به لبنیات

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

اره من تو فکرشم ک بزنم.البته کچلِ کچل ک نه،ی لایه خیلی کم ازشون بذارم 

موهامو خیلی با رنگ و اتو داغون کردم.میخوام بزنم دوباره دربیاد 

تینکِربِلم🖤بعد از سه بار قطع دسترسی سلام🤗