2777
2789
عنوان

خیلی عصبانی ام شوهرم میگه...

1664 بازدید | 91 پست

خونه ما تقریبا به خونه مامانم اینا نزدیکه منم‌روزا که شوهرم نیست و حوصلم‌سر میره میرم بهشون سر میزنم خیلی هم بهشون وابسته ام حالا چندشبیه شوهرم میگه حق نداری دیگه بری خواستی بری هفته ای یه روز!!!!خب تنها بشینم تو خونه که چی؟

امشبم اومد خونه مامانم خیلی سر سنگین و همش با گوشیش حرف میزد حالا هر روز هر روز میره پایین خونشون...از درخونه بابام اومدیم بیرون عصبانی بودم یه چیزی گفت گفتم امشب یه طوریته میگه حرف که گوش نمیدی میگم نرو همه دلیلشم از اینکه من‌نرم اینه که بین ما و خواهرت فرق میذارن در صورتی که خدا میدونه اصلا اینطوری نیست اتفاقا هوای منو از خواهرم بیشتر دارن..‌برگشته میگه تا ۳ شنبه حقی که بری خونتون رو نداری منم گفتم تو هم حقی که بری پایین خونتون رو نداری حتی اگه صدات زدن...حالام فردا میخواد بره شهرستان میگه حق نداری بری خونه بابات بشین تو خونه منم دلم نمیخواد برم شهرستان حساسیت به گل و خاک بیچارم میکنه..شما بگین چیکار کنم دلم‌نمیخواد اینجوری راجب خانوادم فکر کنه و بگه نرو یا برو

ببخشید طولانی شد

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزار ب خانوادت حساس بشه اگه بشع پوستت کندس ـ همیشه وقتیم میری کوفتت میکنش

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير

حساس شدن ! 

بگید چشم فعلا 

بعد از چند روز ، با زبون نرم و ملایم  و با منطق  حرف بزنید باهاشون ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
سکوت. فعلا نرو... نزار اونم بره. چند روز. ولی کلا باید بری. اونم بره

اون میره من‌بدبخت باید بتمرگم تو خونه بخدا حوصله آدم‌سر میره

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

شاید دلیلش منطقی، روت حساسه ناراحت میشه وقتی میبینه بینتون فرق میزارن. بنظرم دلایلشو خوب گوش کن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی