2777
2789
عنوان

سه ماهه یک روز قبل تخمک گذاری ...

138 بازدید | 16 پست

سه ماهه یک روز قبل تخمک گذاری اقدام داشتیم حتی ماه پیش همون روز تخمک گذاری بود اما هنوز باردار نشدم ،آیا این طبیعیه ؟

خودم همه ی آزمایشا رو دادم ،پرکاری تیرویید خفیف داشتم که دوماهه دارو می خورم، دکتر گفته بعد دوماه تنظیم میشه،سه ماه رو هم سونو رفتم با سونو و کیت اقدام کردم ،اما همسرم آزمایشی نداده

همسرت رو ببر آز اسپرم.خودت سونو واژینال بده ببین کیست نداشته باشی

دکتر من گفت ۲ماه اقدام کردی نشد بیا

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیست ندارم ،سونو رفتم ولی حتما این ماه همسرمو می گم آزمایش اسپرم بره

اره حتما ببرش.هرچی زودتر بری زودتر حامله میشی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نه بیشتر بوده ،ولی حتما یک روز قبل تخمک گذاری اقدام داشتم 

يه شب در ميون اقدام داشته باش چند ماهم به خودتون زمان بده فعلا واسه آز شوهرت زوده بابا بذار ٦ ماه بگذره ايشالا حامله ميشي 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
واقعا این موضوع هنوز برام جا نیفتاده وقتی روز تخمک گذاری اقدام می کنیم تخمک هم اندازش خوبه ،آخه چرا ...

عزیزم بعد پریودیت تا روز تخمک گذاریت ورزش کن..ورزشای زیر شکم..خیلی تاثیر داره

يه شب در ميون اقدام داشته باش چند ماهم به خودتون زمان بده فعلا واسه آز شوهرت زوده بابا بذار ٦ ماه بگ ...

آره دلم نمیاد بهش بگم بره آزمایش ، اما با اینکه یه بچه ۱۱ ساله هم داریم ،شوهرم خیلی یه بچه ی دیگه می خواد ،خودمم ۳۴ سالمه داره دیر میشه

آره دلم نمیاد بهش بگم بره آزمایش ، اما با اینکه یه بچه ۱۱ ساله هم داریم ،شوهرم خیلی یه بچه ی دیگه می ...

آخه اينقدر سريع رفتن سراغ آزمايش هم فشار رواني هم فشار مالي ايجاد ميكنه 

استرس خودش باعث ميشه دير حامله بشي 

شمام كه قبلا بچه دار شدين شكر خدا دو سه ماه ديگه صبر كن خودتو و شوهرتو تقويت كن 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘