2777
2789

عکس ازمایشات وسونوای Ntرو میفرستم هرکی بلده بم بگه توروخدا جوابش چیه😔😔😔😢😢😢😢راستی دوقلوم هستن یکیتون منو اروم کنه

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله صحیح و سالم بیان تو بغلت ...

چیزی میدونی توروخدا اگه میدونی بگو ازمایشگاه اونجا بمون گفت یکی عقب مونده ذهنی داره😭😭😭😭

با حرف متصدی آزمایشگاه که نمیشه... برو پیش متخصص

متخصص بود اونجا خودشم پزشک زنان بود ولی گفته بود بره پیشه پزشکش که یه ارمایش دیگه بنویسه براش اخه تا شنبه چطور صبر کنم😔😔😔

چیزی میدونی توروخدا اگه میدونی بگو ازمایشگاه اونجا بمون گفت یکی عقب مونده ذهنی داره😭😭😭😭

نه نمیدونم ولی انشالله که چیزی نیست به حرف اینا فکر نکن خیلیا رو دیدم که براشون گفتن ولی بچه هاشون سالم بوده خدا بزرگه ببر پیش دکتر خودت اگه احتیاج باشه برات ازمایش مینویسه

نه نمیدونم ولی انشالله که چیزی نیست به حرف اینا فکر نکن خیلیا رو دیدم که براشون گفتن ولی بچه هاشون س ...

دلم اشوبه نمیدونم چطور خودمو اروم کنم😔😔