2777
2789
عنوان

اندام گلابی و سیب و موز و ساعت شنی😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 159 پست
باید حتما لباس فیت تنتو بپوشی لباسایی کمر باریکتو نشون بده در غیر اینصورت میشی ی خانم چاق وپهن ای ...

اره دقیقا، قبل گرونیا که مانتو ترک تو بازار بود واقعا همشون فیت تنم بودن ، همه مانتوهام ترک بودن و گرون، اما حالا با این گرونیا دیگه مانتو ترک تو بازار نیس، یا اگرم باشه بالای ۷۰۰ 😞

این هیکلا بدرد کشورای خارج میخوره، که تاپ و شلوار جین بپوشی اندامتو برخ بکشی نه ایران 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

والا من ۸۰ هست بالایا ..اصلا هم دوست نداشت...میخوام کوچولو باشه    

بیاعوض کنیم😁

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من ۶۸ بودم رو ابرا بودم شدم ۶۰ مثل نی قیلیونی ام چجور دلت میخاد ۶۰ بشی

والا من باس نم ۱۰۶ بود الان لاغرکردم شده ۱۰۲ اصلا بزرگ دوست ندارم..دور کمرمم میخوام ۳۸ بشه...الان ۴۰ هس...نمیخوام سینه وباس ن بزرگ رو ...۶۰ خیلی خوب میشم چون همه جام نرمال میشه شکمم میره کلا

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

نا امید شدم اینو گفتی اخه منم دارم خراطین میزنم به پشتم الان دو روزه    

حالا شاید واسه تو تاثیر داشته باشه ناامید نشو 

برو باشگاه اگه میتونی ادامه بدی

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
کاش میشد اصلا دوست ندارم

اگه میشد حتما عوض میکردم ساعت شنی بشم😍

حالا شاید واسه تو تاثیر داشته باشه ناامید نشو  برو باشگاه اگه میتونی ادامه بدی

قبلا میرفتم ولی الان نمیتونم برم شاید زمستون رفتم حالا فعلا حال ورزش ندارم یه چیزی مثه روغن یا خوردنی اینا دوس دارم

دورش 98

خوبی که! چندکیلویی؟