2777
2789
عنوان

بتای 106 کم نیست

2064 بازدید | 42 پست

سلام خانما بتای 106 به نظرتون کم نیست؟ کسی با این عدد بتا بارداری موفق داشته چون پریودم نامنظمه نمیدونم موعدم کیه

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

به به مبارکه😍😍😍48 ساعت دیگه تکرار کن 2 برابر شده باشه اوکی هست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ممکنه زود باشه، فقط دو روز دیگه باز بورو آزمایش بده باید ۲ برابر یا بیشتر شده باشه، وگرنه مشکل د ...

یه بار پوچ داشتم بتام 39 بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من بتام خیلی کم بود ۲۰ اینا الانم بچم ۲سالشه فقط اون زمان استرس کشیدم کلی

منم خیلی استرس دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم خیلی استرس دارم

استرس فقط رو بچت اثر میذاره عزیزم مهم اینه که بتا زیاد بشه هر ۲۴ ساعت فردا دوباره برو آزمایش ایشالله نی نیتو سالم بغل کنی⁦❤️⁩⁦❤️⁩

به به مبارکه😍😍😍48 ساعت دیگه تکرار کن 2 برابر شده باشه اوکی هست

قشنگ معجزست من کلی مشکل داشتم قرار بود پری شدم برم ای یو ای بعدم ای وی اف که بتام مثبت شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استرس فقط رو بچت اثر میذاره عزیزم مهم اینه که بتا زیاد بشه هر ۲۴ ساعت فردا دوباره برو آزمایش ایشالله ...

مرسی عزیزم برام دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکهههه

ببین گلم منم ۱۳۳ بود بتام 

چون نامنظمیم دیر تر فولی ازاد میشه نگران نباش همه چی عادیه

گلم یه خورده در مورد مسمومیت بارداری توضیح میدی 

همون piیا شریان رحمی بالا هست؟

چرا برای شما متوجه نشدن؟

پسر نازم عاشقتم  
مرسی عزیزم برام دعا کن

گل گلدونه جان عزیزدلم فدات شم خیلی خوشحالم کردی😄..خیلی برات دعا کردم که دوباره نی نی بیاد تو دلت...انشالله این دفعه هیچ مشکلی برات پیش نمیاد فدات شم😘😘😘😘

قشنگ معجزست من کلی مشکل داشتم قرار بود پری شدم برم ای یو ای بعدم ای وی اف که بتام مثبت شد

خداروشکر. ایشالا به سلامتی بگذرونی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست