2777
2789
عنوان

التماس دعا دارم ازتون

278 بازدید | 11 پست
خواهرم دیروز از رو چهارپایه افتاده و مهره کمرش شکسته و باید عمل بشه ازتون میخوام واسه شفا و سلامتی همه مریضا و خواهر من دعا کنید
ممنون
من خدایی دارم ، که در این نزدیکی است نه در آن بالاها مهربان ، خوب ، قشنگ چهره اش نورانیست گاهگاهی سخنی می گوید ، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من او مرا می فهمد ، او مرا می خواند ، او مرا می خواهد …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ازتون واقعا خدا کنه حالش خوب بشه آخه میخواست واسه شفای دختر کوچولوش که 8سالشه و 3ساله دیابت گرفته روضه بخونه از جمعه واسه همین رفته بود بالای چهارپایه که پرده هاشو باز کنه و بشوره که اینجوری شد امیدوارم بحق فاطمه زهرا که نیتش خیر بوده شفا پیدا کنه
من خدایی دارم ، که در این نزدیکی است نه در آن بالاها مهربان ، خوب ، قشنگ چهره اش نورانیست گاهگاهی سخنی می گوید ، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من او مرا می فهمد ، او مرا می خواند ، او مرا می خواهد …
مرسی ایشالا همیشه سلامت باشید