2777
2789
ممنون گلم بسلامتی انشالله خونت مبارک باشه منم خرداد انشالله میرم خونه خودم توی دراور و کمد دیواری تخ ...

مبارکههه ایشالا با تن سالم و دل خوش استفاده کنی. اتفاقا من بیچاره هی دارم‌میشورم میسابم بخدا آدم هست کثیفه ولی عین من گرفتار نیست من از وقتی اومدم این خونه بعد ۲ هفته این لعنتیارو دیدم ۲ سری سم پاشی کردم ولی بعد چند هفته باز دیدم. ایشالا ی راهی پیدا شه راحت بشیم از شرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  میشه بگین چی شد ریشه کن شدن؟ منم با این مشکل مواجه شدم

سلام آره عزیزم با کامن و پودر سوسک کنترل ۲ پودر پایین کابینت و یخچال و لباسشویی اینا ریختم فقط بقیه جاهام کامن زدم البته پیگیر بودم برای تخماشون که ۱۰ روز بعد در می اومدن

سلام  میشه بگین چی شد ریشه کن شدن؟ منم با این مشکل مواجه شدم

ی چیزی بگم شاید خندتون بگیره خونه مامانم اینا پر بود یعنی از در و دیوار بالا میرفتن این سوسکا اگه صبحم تو خونه ببینی یعنی اوضاع خونه خیلی خرابه و پر سوسک شده خونه مامانم اینا اینجوری بود ی جوجه داشتن بابام دیگه بهش عادت کرده بود تو خونه میچرخید بابام هرجا میرفت دنبالش بود بعد ۲۰ روز خیلیییی کم در حد یکی دوتا سوسک تو خونه هست اونم فقط شبا دیده میشه ی جورایی براشون خونه سم پاشی کرده تو خونه میچرخه سوسکا میخوره