2777
2789

دوستان من دیروز سونو آنومالی دادم حدود نیم ساعت رو کمر دراز کشیده بودم موقع سونو همه چی اوکی بود ضربان قلب بچم هم خیلی خوب بود آخرای سونو یه لحظه ضربان اومد پایین بعد ک یکم دستگاهو جابجاکرد رو شکمم اوکی شد دوباره .خیلی ترسیدم بهم گف برو اکو قلب جنین ولی دکتر قلب مرخصیه تا بیاد من سکته کردم کسی تجربه داره همچین چیزیو.ما سابقه بیماری قلب هم نداشتیم

انشاالله چيزي نيست ولي ميتوني دوباره بري سونو يا بري بيمارستان نوار قلب جنين رو بگيري

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

سلام به همه...
توصیه میکنم در مورد اکوی قلب جنین و پاسخ سوالاتتون حتما مقاله زیر رو مطالعه کنید.

اکوی قلب جنین

م‍رکز تصویربرداری دکتر شاکری

سونوگرافی غربالگری جنین دکتر شاکری با 18 سال سابقه، دقیق ترین و بهترین سونوگرافی تهران
آدرس: میدان آرژانتین - خیابان بخارست (احمد قصیر) - نبش خیابان هشتم

تلفن: 02188502324

سایت اصلی مرکز

رزرو آنلاین نوبت 

صفحه اینستاگرام

گوگل پلاس 

پشتیبانی واتساپ: 02188539951

اولین و پرسابقه ترین مرکز غربالگری جنین در تهران با بیش از 18 سال سابقه فعالیت-تعیین زودرس جنسیت جنین در هفته 11 بارداری به بعد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.